Πόλο Παίδων: Προκρίθηκαν 37, η ΚΟΕ αποφασίζει για δύο

Ολοκληρώθηκαν χθες (Κυριακή 17/01) οι αγώνες και στους 13 Ομίλους της Α' Προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Παίδων και γνωρίζουμε 37 ομάδες που προκρίνονται σίγουρα στην επόμενη (Β') φάση.

Υπάρχει πλέον μια εκκρεμότητα για το ποιες ομάδες πήραν την τελευταία θέση στους Ομίλους Α' Θεσσαλονίκης και Κρήτης, καθώς στον πρώτο δεν εμφανίστηκε καθόλου στους αγώνες ο Ηρακλής και στον άλλον εμφανίστηκε μεν στο κολυμβητήριο Ηρακλείου μια αποστολή του Πλιτς Πλατς, αλλά σύμφωνα με τα φύλλα αγώνα, οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν διότι αντιμετώπιζαν εμπύρετη ίωση.

Υπάρχει, λοιπόν, σχετική αναφορά στην Ειδική Προκήρυξη της Α' φάσης του πρωταθλήματος Παίδων που λέει ότι: «Το ΔΣ της ΚΟΕ διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση απόσυρσης σωματείου από όμιλο μετά την κλήρωση, να τροποποιεί τον αριθμό των προκρινόμενων ομάδων στην επόμενη φάση από τον συγκεκριμένο όμιλο».

Έτσι η ΚΟΕ θα αποφασίσει εάν θεωρηθεί ότι έχουν πάρει την τελευταία θέση στον αντίστοιχο Όμιλό τους, ο Πλιτς Πλατς σε αυτόν της Κρήτης και ο Ηρακλής στον Α' Θεσσαλονίκης και αν θα αποκλειστούν έτσι ώστε να περάσουν στη Β' φάση και οι τρεις άλλοι που πήραν 1η, 2η και 3η θέση, ή θα αποκλειστούν εντελώς από το πρωτάθλημα οι συγκεκριμένες δύο ομάδες (Ηρακλής, Πλιτς Πλατας) και θα αποκλειστούν ως τελευταίοι στον κάθε Όμιλο αντίστοιχα ο Μακεδονικός (3ος στον Όμιλο Θεσσαλονίκης) και ΟΦΗ (3ος στον Όμιλο Κρήτης).

Θυμίζουμε ότι από αυτή τη φάση ΔΕΝ προκρίνονται στην επόμενη (Β') μόνον οι ομάδες που παίρνουν την τελευταία θέση σε κάθε όμιλο.

Οι 37 ομάδες που έχουν προκριθεί σίγουρα, πάντως, είναι οι:

Πανιώνιος, Νηρέας Χαλανδρίου, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων (από τον Α' Όμιλο Αττικής)

ΓΣ Περιστερίου, Εθνικός Πειραιά, Ιωνικός, ΑΕ Χαϊδαρίου (από τον Β' Αττικής)

ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Χίου, ΝΟ Καλαμακίου (από τον Γ' Αττικής)

Ολυμπιακός, Ηλυσιακός, Άλμα Κλαμπ (από τον Δ' Αττικής)

Παλαιό Φάληρο, ΑΝΟ Γλυφάδας, Παναθηναϊκός (από τον Ε' Αττικής)

ΓΣ Ηλιούπολης, Νηρέας Γέρακα, Ολυμπιάδα Πετρούπολης (από τον ΣΤ' Αττικής)

ΠΑΣ Φοίβος, ΑΣ Απόλλο (από τον Α' Θεσσαλονίκης)

ΠΑΟΚ, ΝΟ Καβάλας, Πανσερραϊκός, ΣΑΠΚ Νεάπολης (από τον Β' Θεσσαλονίκης)

ΚΕ Κοζάνης, Πύρρος Ιωαννίνων (από τον Όμιλο Πτολεμαΐδας)

ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου (από τον Όμιλο Κρήτης)

ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών (από τον Όμιλο Πάτρας)

ΟΥΚ Βόλου, Νίκη Βόλου, ΟΕΑΝΑΒ (από τον Όμιλο Βόλου)

Νηρέας Λαμίας, ΝΟ Λάρισας, ΝΕ Λαμίας (από τον Όμιλο Λάρισας)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

1η αγωνιστική

Ν.Ο. Χανίων-Πλιτς Πλατς 5-0 α.α.

2η αγωνιστική

Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου 5-3
Τα 8λεπτα: 0-1, 2-0, 1-1, 2-1

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας - Γιάννης Ζαγουράκης): Λαδόπουλος, Κουτρουλάκης, Μαλινάκης 2, Δασκαλάκης, Βουράκης, Μαυρακάκης, Μπελώνης 1, Παντερμάκης 1, Πισσαδάκης, Σπάχης, Πολυχρονάκης 1, Μαστορακάκης, Μπιτσάκης, Σκαραντωνάκης, Μανιουδάκης, Τσιστράκης, Τριποδάκης.

3η αγωνιστική

Ν.Ο. Χανίων-ΟΦΗ 6-5
Τα 8λεπτα: 3-1, 0-2, 3-1, 0-1

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας - Γιάννης Ζαγουράκης): Λαδόπουλος, Κουτρουλάκης, Μαλινάκης 2, Δασκαλάκης, Βουράκης, Μαυρακάκης, Μπελώνης, Παντερμάκης 2, Πισσαδάκης, Σπάχης, Πολυχρονάκης 1, Μαστορακάκης 1, Μπιτσάκης, Σκαραντωνάκης, Μανιουδάκης, Τσιστράκης, Τριποδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου