Επισκοπή - Άρης Ρεθύμνου 2-0 (φιλικό)

Καλή παρουσία είχε η Επισκοπή στο φιλικό με τον Άρη Ρεθύμνου όπου και επικράτησε με σκορ 2-0. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και ο Νίκος Κωτσοβός είχε την ευκαιρία να τσεκάρει την ομάδα του, εκ νέου μετά το χθεσινό φιλικό με τον Ποσειδώνα (7-0). 

Στο πρώτο ημίχρονο η Επισκοπή ήταν αρκετά κινητική και ευτύχησε να σκοράρει χάρη στα δύο εντυπωσιακά τέρματα που σημείωσε ο νεοαποκτηθείς, Γιάννης Ντινιωτάκης. 

Αρχικά στο 20ο λεπτό διέσχισε όλο τον άξονα λίγο πριν το κέντρο ως την αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε έξοχα τον Βογιατζιδάκη ανοίγοντας το σκορ. 

Στο 28ο ήρθε και το 2-0 από τον ίδιο με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Άρης απείλησε δύο φορές στη συνέχεια όπου σε μία εξ αυτών, ο Καψαλάκης ανάγκασε τον Γεωργίου σε έξοχη επέμβαση παραχωρώντας κόρνερ με την βοήθεια του δοκαριού. 

Στο 47' ο θανάσης Γεωργίου πραγματοποίησε νέα σπουδαία απόκρουση στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Καψαλάκης!

Επισκοπή (Κωτσοβός): Γεωργίου (Σαμπανίδης), Μαραθιανός, Νίκου, Πάτας, Φοβάκης (Τοπάλι), Ζότο, Λαδιανός (Νικηφόρος), Χαλκιαδάκης, Μπάτση, Βελονάκης (Μανωλακάκης), Ντινιωτάκης.

Άρης (Δεληγιαννάκης): Βογιατζιδάκης (Πολιουδάκης), Πύρια, Μπερνιδάκης, Κοζανίδης (Σαριδάκης), Μιχελιδάκης, Δασκαλάκης, Καψαλάκης, Θεοδωρομανωλάκης, Τσαχάκης (Χατζηδάκης), Μαργκίνι, Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου