Βελέντζας: "Πολύ σκληρή ομάδα ο Κισσαμικός"

Ο Λευτέρης Βελέντζας, συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, δήλωσε μετά την αναμέτρηση με τον Κισσαμικό:

«Προερχόμασταν από ένα σπουδαίο διπλό κι έπρεπε πάση θυσία να το στηρίξουμε. Ήταν επιτακτική η νίκη στο γήπεδό μας. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ σκληρή ομάδα, που είχε κάνει μόλις μία ήττα στο Αίγιο. 

Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις, έχουμε μία ποιοτική και πολύ καλή ομάδα. Στις προσπάθειες αυτές που κάνουμε μας δυσκολεύει πάρα πολύ το γήπεδο. Εύχομαι κι ελπίζω να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα λύση σε αυτό το θέμα, για το καλό του Απόλλωνα. Βοηθάει την ομάδα μας ένα καλό γήπεδο. 

Έχουμε ποιοτική ομάδα, έχει αρχίσει και πατάει γερά στα πόδια της η ομάδα και χρειάζεται ένα καλό γήπεδο. Ελπίζω σε λίγο καιρό να το έχουμε. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ήταν θέμα χρόνου να βάλουμε το γκολ. 

Αλλά ξέρετε μερικές φορές αυτά τα παιχνίδια κρύβουν... παγίδες. Δείξαμε χαρακτήρα, πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς και συνεχίζουμε... 

Ο δρόμος είναι μακρύς, έχουμε μπει στο… βαγόνι και προχωράμε και η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Όμως η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα, πατάει γερά και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται ακόμα καλύτερη.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου