Γούλας: "Για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΟΦΗ"

Ο ποδοσφαιριστής της Επισκοπής, Γιώργος Γούλας, αναφέρθηκε στο επικείμενο ματς της Κυριακής (08/11, 15:00) της Ρεθυμνιώτικης ομάδας απέναντι στον ΟΦΗ...

«Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία τόσο για μένα όσο και για τα υπόλοιπα παιδιά γιατί ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα από μεγαλύτερη κατηγορία με τη δική του πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αγωνιστούμε με αίσθημα κατωτερότητας. 

Κάθε άλλο μάλιστα. Πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο δίχως άγχος και να διεκδικήσουμε να πάρουμε κι αποτέλεσμα. Το χρειαζόμαστε άλλωστε. Με τον κ. Γκώνια έχουμε βρει πια μια ισορροπία σαν ομάδα γιατί την είχαμε χάσει κάποια στιγμή. Τα αποδυτήρια είναι όπως πρέπει να είναι και ο ίδιος προσπαθεί να βοηθάει τον κάθε παίκτη ξεχωριστά.»

Σχετικά με την δική του παρουσία στους τρεις μήνες που βρίσκεται στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή: «Θεωρώ ότι είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Υπάρχουν πάντοτε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Νιώθω ότι μπορώ να δώσω ακόμη περισσότερα πράγματα και θα προσπαθήσω γι’ αυτό στη συνέχεια της σεζόν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου