Ποσειδών Τσικαλαριών - ΑΟ Κεραμειά 0-2

Αφιερωμένη στον Στέλιο και τον Αχιλλέα Πατσαρίκα -που έχασαν τον πατέρα τους- ήταν η εκτός έδρας νίκη του ΑΟ Κεραμειά επί του Ποσειδώνα Τσικαλαριών, με 2-0 στο γήπεδο της Σούδας. 

Το σκορ άνοιξε στο 24ο λεπτό ο Βάλαρης, για να διπλασιάσει ο ίδιος τα τέρματα των φιλοξενουμένων στο 79', μετά από καταπληκτική προσπάθεια του Γκιούλα (μετά από μία εντυπωσιακή διπλή απόκρουση του Νιαουνάκη). 

Ο Ποσειδώνας πίεσε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες με τον Κωνσταντινίδη, ενώ ο Παπαδάκης σημάδεψε το δοκάρι των Κεραμειών, λίγο πριν από την λήξη. 

Πλέον τα Κεραμειά προχωρά με το "3 στα 3" και με μηδέν τέρματα παθητικό στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στα Νεροκούρου, με αντίπαλο το Μινώταυρο, όπου θα τιμηθούν οι Χαλκιαδάκης και Τσεσμελής (νυν ποδοσφαιριστές του Μινωταύρου) για την προσφορά τους τα προηγούμενα χρόνια στον Α.Ο. Κεραμειά. 

Όσοι δεν θα τα καταφέρουν να βρίσκονται στο γήπεδο των Νεροκούρου, το ντέρμπι των Κεραμειών με το Μινώταυρο, θα μεταδοθεί ζωντανά από το kerameiafc.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου