Πλατανιάς: Η προπόνηση της Δευτέρας

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο επί του Πανθρακικού, έδωσε την ευκαιρία στον Γιώργο Παράσχο να επιβραβεύσει τους παίκτες του Πλατανιά με Κυριακάτικο ρεπό. 

Το πρωί της Δευτέρας όμως, άπαντες επέστρεψαν στις προπονήσεις, καθώς ακολουθεί ένα (ακόμη) σημαντικό παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 8η αγωνιστική της Super League (24/10/2015, 17:15). 

Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια με μπάλα που είχαν ως στόχο την βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής, πήραν μέρος μόνο στο πρώτο μέρος της προπόνησης και στην συνέχεια ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες παράμειναν σε πιο έντονους ρυθμούς. 

Μόνοι τους γυμνάστηκαν, ο Γκνιάτις -για προληπτικούς λόγους- και ο Κουλιμπαλί που δέχτηκε ένα χτύπημα, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία ενόψει της αναμέτρησης στο Αγρίνιο. 

Ατομικό έκανε και ο Τζιμόντζι, ενώ στο Μάλεμε ήταν και ο Ντίνας που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με αποθεραπεία. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη με πρωινή προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου