Πλατανιάς: Η αποστολή για Παναιτωλικό

Στις λεπτομέρειες που μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα έριξε το βάρος στην χθεσινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά, ο Γιώργος Παράσχος. 

Ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας δούλεψε πάνω στο τελείωμα των φάσεων, καθώς και στην τακτική που σκοπεύει να εφαρμόσει στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Αγρινίου, για την 8η αγωνιστική της Super League.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Γουνδουλάκη, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και αποκλείστηκε από την αποστολή για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο είναι:

Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Ιτούα, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Σελίν, Ανγκούλο, Τσουράκης, Πάγκαλος, Τζιλβάν, Βάντερσον, Ράμος, Μουνάφο, Γιακουμάκης, Αποστολόπουλος, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς.

Η αποστολή του Πλατανιά θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής από τα Χανιά για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για το Αγρίνιο, όπου θα προπονηθεί το απόγευμα, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου