Ο Γκώνιας προπονητής στην Επισκοπή

Δεν πρόλαβε να "χηρεύεσει" η θέση του προπονητή της Επισκοπής και βρέθηκα άμεσα ο αντικαταστάτης, ο Τάκης Γκώνιας. Η σχετική ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Τάκη Γκώνια. Ο 44χρονος τεχνικός, είχε συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου μας με τη διοίκηση και προσωπικά με τον πρόεδρό μας κ. Μιχάλη Νικολιδάκη όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα, να αναλυθεί το πλάνο (αγωνιστικό και η φιλοσοφία) και να πέσουν οι σχετικές υπογραφές. Ο ΑΟ Επισκοπής, τον καλωσορίζει στο Ρέθυμνο και στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και φυσικά πολλές επιτυχίες...»

Ποιος είναι ο Τάκης Γκώνιας

O Τάκης (Παναγιώτης) Γκώνιας έχει γεννηθεί στις 6 Οκτωβρίου του 1971. Ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα ξεκινώντας από τον Π.Σ. Παναθηναϊκό στο Κυριάκι Βοιωτίας αγωνιζόμενος στην συνέχεια κατά σειρά σε Λεβαδειακό, Ολυμπιακό (δις), Ηρακλή (δις), Σπρότινγκ Χιχόν, Πανηλειακό, Πανιώνιο και Μεσίνα.

Με την Εθνική Ελλάδας είχε δύο συμμετοχές και στην συνέχεια ακολούθησε την προπονητική, ενώ για πολλά χρόνια υπήρξε τηλεοσχολιαστής σε πολλά κανάλια αναλύοντας αγώνες από τον Ελλαδικό αλλά και από τον Ευρωπαϊκό χώρο.

Πριν δύο χρόνια είχε αναλάβει την ομάδα της Γλυφάδας στην Football League όμως τα πολλά διοικητικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο σύλλογος, είχαν ως αποτέλεσμα την απόσυρση της Γλυφάδας από το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου