Τμήμα κολύμβησης ενηλίκων

Ο Δήμος Χανίων υπενθυμίζει την λειτουργία των τμημάτων κολύμβησης ενηλίκων, τα οποία πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο Χανίων Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή τις ώρες 12:00-13:00. 

Το κόστος μηνιαίας συμμετοχής ανέρχεται στα 20€ με εγγραφή 5€, η πληρωμή πραγματοποιείται στα ταμεία του δήμου. Πληροφορίες στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων στο τηλέφωνο 2821341790 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση g-athlitismos@chania.gr

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΏΝ

Τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες και πολύτεκνοι έκπτωση 50% (Για τρίτεκνους και μονογονεϊκές οικογένειες: πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και έγγραφο γονικής μέριμνας για μονογονεϊκές. Για πολύτεκνους φωτοτυπία κάρτας πολυτέκνων.)

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ

Από την μηνιαία συνδρομή στα ανωτέρω προγράμματα απαλλάσσονται οι παρακάτω κατηγορίες δημοτών ή κατοίκων , καταβάλλοντας μόνο την εγγραφή 5€:

- Τρίτεκνοι με ετήσιο δηλωθέν εισόδημα μικρότερο των 15.000,00€ (προσκομίζοντας πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης & εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας).

- Πολύτεκνοι με ετήσιο δηλωθέν εισόδημα μικρότερο των 17.000,00€ (προσκομίζοντας κάρτα πολυτεκνίας & εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας).

- Άνεργοι προσκομίζοντας κάρτα ανεργίας (την πρώτη φορά και κάθε επόμενο μήνα) σε ισχύ ή πρόσφατη βεβαίωση ΟΑΕΔ.

- Φυσικά πρόσωπα με ετήσιο εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας, ατομικό μέχρι του ποσού των 8.000,00 € και οικογενειακό μέχρι του ποσού των 12.000,00 €. ή υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερομένου με το γνήσιο της υπογραφής του ότι δεν έχει υποβάλλει φορολογική δήλωση και δεν εισπράττει εισόδημα που να ξεπερνά τα ανωτέρω χρηματικά ποσά. ασκεί επαγγελματική ή άλλη δραστηριότητα.

- Μονογονεϊκές οικογένειες όταν το δηλωθέν εισόδημα είναι μικρότερο των 10.000,00€ (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης & εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας)

- Δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου (και τέκνα αυτών) με επίδειξη κάρτας Κοινωνικού Παντοπωλείου και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

ΔΩΡΕΑΝ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ή ΕΓΓΡΑΦΗ)

- Μακροχρόνια άνεργοι προσκομίζοντας κάρτα ανεργίας (την πρώτη φορά και κάθε επόμενο μήνα) σε ισχύ ή πρόσφατη βεβαίωση ΟΑΕΔ.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

• ΑΙΤΗΣΗ -ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΚΛΑΔΙΣΟΣ)

• ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ (ΑΠΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ Η ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΘΛΗΘΕΙ – ΟΧΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου