Βράβευση Βούρβαχη από ακαδημία Δόξα - Καλτσέτο

Η ακαδημία Δόξα - Καλτσέτο, που έχει προκύψει από την πολυετή συνεργασία της Δόξας Παχιανών με το Καλτσέτο, πραγματοποίησε την γιορτή της για το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου. 

Η όμορφη εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα από τα φαγητά και τα αναψυκτικά που καταναλώθηκαν προσφέρθηκαν για την ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης "Ορίζοντας", με την Ε.Π.Σ. Χανίων να διαθέτει ένα σεβαστό ποσό για τον σκοπό αυτό. 

Η ακαδημία Δόξα - Καλτσέτο τίμησε τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Χ. Γεώργιο Βούρβαχη, για την σημαντική προσφορά του στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, με τον πρόεδρο της Δόξας Παχιανών Κωνσταντίνο Κοκολαντωνάκη να πραγματοποιεί την βράβευση. 

Ο Βούρβαχης κατά την ομιλία του συνεχάρη την ακαδημία και τον υπεύθυνο Νότη Ματηγάκη για την εκδήλωση και για το σημαντικό έργο της και τόνισε ότι στο πρόσωπό του βραβεύεται όλη η Ε.Π.Σ. Χανίων και οι εκλεκτοί συνεργάτες του. 

Στην συνέχεια της βραδιάς ο Βούρβαχης κλήθηκε να βραβεύσει τους πρώτους σκόρερ των πρωταθλημάτων υποδομής που πέτυχαν αυτή την διάκριση αγωνιζόμενοι με τις ομάδες της Δόξας Παχιανών και του Α.Σ. Καλτσέτο. 

Ο Α' αντιπρόεδρος της Ένωσης Δημήτριος Λυκάκης κλήθηκε να πραγματοποιήσει την βράβευση του Ευάγγελου Πρόκου (γενικού γραμματέα Ο.Π.Π.Ε. και περιφερειακού προπονητή Κρήτης), για την προσφορά του στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, ενώ ο Β' αντιπρόεδρος Γεώργιος Ζαγουράκης πραγματοποίησε την βράβευση των ποδοσφαιριστών του Κρητικού Αστέρα και των Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ.Χ. Αντριάν Ιμέρι, Χρήστου Μαρκουλάκη, που τιμήθηκαν για τη διάκρισή τους με την Μικτή Ζώνης Νήσων, που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ακόμα ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ε.Π.Σ.Χ. Κωνσταντίνος Μητριτσάκης, ο υπεύθυνος ακαδημιών Εμμανουήλ Τσιμπλάκης, το αναπληρωματικό μέλος Ευτύχιος Μπολιεράκης και ο Ενωσιακός προπονητής Νίκος Βοζινάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου