Αντώνης Κελαϊδής: "Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται"

Ένα παιδί, το οποίο στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης πήρε για δεύτερη φορά την εμπιστοσύνη από τον προπονητή του να υπερασπιστεί τα γκολπόστ της Επισκοπής, ο Αντώνης Κελαϊδής, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεθυμνιώτικης ΠΑΕ (aoepiskopis.gr) τόσο για την δική του εμφάνιση, όσο και για το πως έχουν τα πράγματα για την συνέχεια:

«Ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι. Θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο θα βοηθούσε πολύ στην ψυχολογία μας αλλά και στο βαθμολογικό σκέλος. Παρ’ ότι είμαστε καλοί στο β’ ημίχρονο δεν δείξαμε τη συγκέντρωση και δεχθήκαμε ένα γκολ. 

Γρήγορα ήρθε και το δεύτερο κι όλα τέλειωσαν. Όσον αφορά την προσωπική μου απόδοση, είχα καιρό να αγωνιστώ και πιστεύω ότι τα πήγα καλά. Αν πάρω και κάποια άλλα παιγνίδια, θεωρώ ότι θα είμαι ακόμη καλύτερος. 

Από ‘δω και πέρα, ως ομάδα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε για την ομάδα, για τους ίδιους μας τους εαυτούς. 

Θέλουμε το καλύτερο για την ψυχολογία μας αλλά και για τους βαθμούς γιατί, βλέπουμε ότι πέφτουν πολλές ομάδες, οπότε ίσως να αλλάξουν τα δεδομένα. Όσους βαθμούς πάρουμε, τόσο το καλύτερό για όλους. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου