Κισσαμικός: Αποθέωση στην Παλαιόχωρα

Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που παρευρέθηκε στην Παλαιόχωρα για τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου της τοπικής ομάδας απέσπασαν οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού. Η ομάδα του Καστελίου έτυχε θερμής υποδοχής κι απέσπασε τα θερμά συγχαρητήρια όλων για την άνοδο στην Football League. 

Με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (διάρκειας 45 λεπτών) κατέκτησε το τρόπαιο στο τουρνουά που έγινε στο πλαίσιο των εγκαινίων του φυσικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Παλαιόχωρας. Οι διοργανωτές μετά το τέλος του αγώνα απένειμαν το τρόπαιο για την πρώτη θέση στο τουρνουά στον αρχηγό του Κισσαμικού Ζαχαρία Κομπογεννητάκη.

Κισσαμικός - Πλατανιάς Κ17 2-0

Ο Μπερνιδάκης μόλις στο 1' έκανε το 1-0, για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 στο 35' ο Κανελλόπουλος με ατομική προσπάθεια.

Διαιτητής: Μπερτάκης
Βοηθοί: Κομισοπούλου - Τετράδη

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πετράκης, Γιουρουκάκης, Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Κώτσιας, Βιδάλης, Λ. Κομπογεννητάκης, Σελινιωτάκης, Κοκάκης, Κανελλόπουλος, Μποτωνάκης, Μπερνιδάκης.

Πλατανιάς Κ17 (Γιάννης Κατσούλης): Καλοριζικάκης, Κωνσταντινίδης, Μαραγκουδάκης, Κλειδής, Νικηφόρος, Βίλα, Σέχου, Μαθιουδάκης, Καβράκης, Σκουλουδάκης, Αντ. Αμραντίδης.

Έπαιξαν και οι Γ. Αμαραντίδης, Γιαννακίδης.

Στον πρώτο ημιτελικό η Παλαιόχωρα νίκησε την Υρτακίνα με σκορ 3-0.

Τελικός: Παλαιόχωρα - Κισσαμικός 0-4

Στο 22' ο Στεφανίδης με κοντινό πλασέ, έπειτα από απόκρουση του Ανδρουλάκη σε σουτ του Τσικουδάκη, άνοιξε το σκορ, για να πετύχει το 0-2 στο 35' ο Τζανής, με πλασέ από φάουλ του Λώττα. Στο 40' ο Λώττας… σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Στεφανίδη για το 0-3 και στο 45’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Λώττα να σκοράρει έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Στεφανίδη.

Διαιτητής: Μπερτάκης
Βοηθοί: Κομισοπούλου - Τετράδη

Παλαιόχωρα (Γιάννης Τσατσαρωνάκης): Ανδρουλάκης, Κοντάκης, Λουγιάκης, Θεοδωράκης, Μηνάς, Παπαδοκωνσταντάκης, Θεοδωρακόπουλος, Καστρινάκης, Κουλούρης, Πετράκης, Ζαϊμίδης.

Έπαιξαν και οι Ε. Μανουσάκης, Κοκολάκης, Κοντοκριθάκης, Μετζιδάκης, Κουκουλάς.

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Κοντοπίδης (35’ Λαζαρίδης), Ντεντάκης, Σμίλτος, Τζανής, Δάρλας (35’ λ.τρ. Μποτωνάκης), Φραγκουλάκης, Σουμπασάκης, Τσικουδάκης, Πασιαλής, Λώττας, Στεφανίδης.

Βράβευση από Α.Ο. Παλαιόχωρας

Μετά το τέλος των αγώνων μάλιστα η διοίκηση του Α.Ο. Παλαιόχωρας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Κισσαμικό, για την άνοδό της στην Football League. Την πλακέτα παρέλαβε ο Μανόλης Ασγουδάκης, που ευχαρίστησε θερμά την τοπική ομάδα για την πρόσκληση στο τουρνουά και για την βράβευση, ευχόμενος η ανακατασκευή του γηπέδου να σημάνει περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον για την Παλαιόχωρα.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τον Α.Ο. Παλαιόχωρας για την πρόσκληση στο τουρνουά των εγκαινίων του γηπέδου και για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας, με την ευχή η ανακατασκευή του γηπέδου να βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού της περιοχής και να σηματοδοτήσει περισσότερες επιτυχίες για την τοπική ομάδα στο μέλλον.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου