Κ20: Πλατανιάς - Ολυμπιακός 0-3

Σ' αναμέτρηση της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League K20 που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα Χανιά ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά φτάνοντας πλέον μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου. 

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα κυριάρχησε στον αγώνα κι είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Το 1-0 σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μανώλης Σάλιακας στο 32', ενώ στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του. 

Μετά από ωραία ενέργεια του Θανάση Ανδρούτσου η μπάλα έφθασε στον Ηλία Ιγνατίδη ο οποίος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ το 2-0. 

Το 3ο γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε με πλασέ, έπειτα από ασίστ του Ρεντζή, ο πρώτος του Ολυμπιακού, Νίκος Βέργος, στο 83'. Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κασωτάκης, Βολονάκης, Μαραγκουδάκης, Ζίκο, Σέχου, Τσίτας, Νικηφόρος, Παπαδάκης, Κοκκινάκης, Παπανικολάου, Σκουλουδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης (40' λ.τ Κατσιμήτρος), Σάλιακας, Τσιμίκας, Τόλι, Βούρος, Καραχάλιος (61' Βέργος), Γαρεφαλάκης, Ανδρούτσος, Ιγνατίδης, Λάτσι, Μανθάτης (71' Ρεντζής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου