Ηρόδοτος: Ανακοίνωση για την διαιτησία

Ισόπαλος, με 2-2, ήρθε ο Ηρόδοτος χθες στο δημοτικό γήπεδο Ι. Ζηρίνης με την Κηφισιά για την 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Η Κρητική ομάδα έχει παράπονα από την διαιτησία (Μάλαμας, Τσαλίκογλου, Γουρνιάς), την οποία εξέφρασε με ανακοίνωση διαμαρτυρίας:

«Θέλουμε πάλι να εκφράσουμε την απογοήτευσή μας γιατί στον σημερινό αγώνα με την Κηφισιά, η ομάδα του Ηροδότου τα έδωσε όλα για τη νίκη, προσπάθησε να πάρει τους τρεις βαθμούς, έπαιξε για τη σωτηρία και την ιστορία του όμως ο διαιτητής του αγώνα κ. Μάλαμας είχε άλλη άποψη.

Θέλουμε να τον ενημερώσουμε εάν δεν γνωρίζει τους κανονισμούς, ότι για να κατακυρωθεί ένα γκολ πρέπει ολόκληρη η μπάλα να έχει περάσει τη γραμμή και όχι να χτυπήσει μισό μέτρο εκτός της γραμμής του τέρματος.

Θέλουμε να τον ενημερώσουμε ότι όταν ένας ποδοσφαιριστής μας καλύπτεται δυο μέτρα από τον τελευταίο αμυντικό δεν είναι οφσάιντ. Η ομάδα μας αγωνίζεται και παλεύει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική με όρους και κανόνες άνισους που καμιά φορά είναι και πιο πάνω από τις δυνάμεις της.

Δεν θα επιτρέψουμε στις υπόλοιπες αγωνιστικές τέτοιες διαιτησίες που καταδικάζουν την ομάδα μας και προσβάλλει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, των προπονητών μας, των φιλάθλων μας και της διοίκησης.

Δεν θα επιτρέψουμε άλλα γκολ φαντάσματα, άλλα οφσάιντ ανύπαρκτα και αποφάσεις αστείες. Θέλουμε οι διαιτητές να σφυρίζουν και να βλέπουν αυτό που συμβαίνει. Εάν δεν μπορούν ας κάτσουν στα σπίτια τους. Θα είναι και αυτό μια καλή βοήθεια στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκ του Δ.Σ.
Ο πρόεδρος: Γεωργιάδης Μιχάλης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου