ΝΟΧ: Συμμετοχή στο περιφερειακό Νήσων Αιγίου

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγίου για σκάφη Optimist (παιδιά μέχρι 15 ετών) και Laser ξεκίνησε την Κυριακή 22 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 24 Μαρτίου που θα διεξαχθεί στη Χίο. Αναμένεται μεγάλη συμμετοχή από τα νησιά του Αιγαίου με έναν αριθμό σκαφών που ξεπερνά τα 120. 

Θα διεξαχθούν περί τις 10 ιστιοδρομίες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, από τα αποτελέσματα των οποίων θα προκύψει η γενική κατάταξη των κατηγοριών. 

Ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ανδρέας Σηφάκης με την βοηθό του Αναστασία Καβαλιεράτου και τους μικρούς κυβερνήτες Ιάσωνα Μαυρομιτάκη, Χρήστο Περβολαράκη, Γκαμπριέλ Αναστάση, Μάνο Τσομπανάκη, Χρήστο Κοζωνάκη και Μαρία Κοζωνάκη βρίσκονται από το Σάββατο (21/03) στην Χίο για να κάνουν την αναγκαία προπόνηση εξοικείωσης με τον τοπικό θαλάσσιο στίβο και με τις καιρικές συνθήκες της περιοχής. 

Είναι η πρώτη τους εμπειρία σε ένα τέτοιο μεγάλο πρωτάθλημα και είναι αισιόδοξοι για μία καλή θέση που θα τους επιτρέψει την πρόκριση για το προσεχές πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

Φυσικά, έχει προηγηθεί έντονη προπόνηση και η εμπειρία που έχουν αποκομίσει οι αθλητές αλλά και οι προπονητές τους από τους τελευταίους παγκρήτιους διασυλλογικούς και από την συμμετοχή στον πρόσφατο διεθνή αγώνα "EUROLYMP" που διεξήχθη στο Φάληρο. Οι αθλητές του Χανιώτικου Ομίλου θα επιστρέψουν στα Χανιά την Πέμπτη 26 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου