ΑΟ Χανιά - Αμαζόνες Δράμας 1-4

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΟ Χανιά από την περσινή πρωταθλήτρια με 1-4 στο γήπεδο των Μουρνιών.

Το 1-0 πραγματοποιήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό όταν, από κόρνερ της Σαρρή και ασθενή επέμβαση της Οπρέα, η Γιαννούτσου από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 28' η Cubrilo με σουτ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 35' η ίδια παίκτρια, με ατομική ενέργεια, ισοφάρισε σε 1-1. Στο 60' Μοσκοφίλου με σουτ έδωσε προβάδισμα στις Αμαζόνες με 1-2 και δύο λεπτά αργότερα πάλι η ίδια παίκτρια σκόραρε για το 1-3.

Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 83' η Μοσκοφίλου έκανε ωραία ατομική ενέργεια και στην προσπάθεια της να διώξει η Καραντωνάκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Γιακουμάκη.

Πριν από τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον παλαίμαχο άσο της ανδρικής ομάδος Γιάννη Συγγελάκη όπως επίσης και για τον αδικοχαμένο φίλαθλο και τυμπανιστή της λέσχης φίλων των Blue Boys, Αντώνη Χατούπη.

Γι' αυτό τον λόγο οι παίκτριες της Χανιώτικης ομάδας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

ΑΟ Χανιά (Μάνος Βεργανελάκης): Γιακουμάκη, Πισσαδάκη (36' Καραντωνάκη), Ζντράβκοβιτς, Δημητριάδη (65' Δρακάκη), Αγγελάκη, Σαρρή, Μανωλίτση, Μοίρα (57' Κατσιώτη), Πιτσή, Μαραγκουδάκη.

Αμαζόνες Δράμας (Κώστας Τερζής): Οπρέα, Καραπέτσα, Cubrilo, Πελεκούδα, Μήτκου, Ζήγρα, Κοτσάκι, Φωτιάδου (Μπαντή), Μοσκοφίλου, Παπαδοπούλου, Μαλισιώρα (5' λ.τ Κοκοβιάλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου