«Santa Run» στα Περιβόλια

Για άλλη μια φορά η ομάδα του «Santa Run Chania», που βρέθηκε το Σάββατο στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, μετά από σχετική πρόσκληση της ΠΑΕ Πλατανιάς, κατάφερε να μεταδώσει στην κερκίδα το κέφι της και την θετική της ενέργεια, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία αλληλεγγύης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, και που μοναδικό στόχο έχει την οικονομική στήριξη τριών Ιδρυμάτων ΑμεΑ (ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑμεΑ, ΚΗΦΑΠ) και του Συλλόγου «Ορίζοντας» (παροχή στήριξης σε παιδιά και ενήλικες με καρκίνο). 

Όπως στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, μία εβδομάδα νωρίτερα, έτσι και προχθές, στην διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της Χανιώτικης ομάδας με τον ΟΦΗ, οι... Άγιοι Βασίληδες μοίρασαν γλυκίσματα στους φιλάθλους και στις τρεις Θύρες (προσφορά της ΠΑΕ Πλατανιάς), ενώ μετά τη λήξη του αγώνα μοίρασαν και ενημερωτικά φυλλάδια. 

Παράλληλα, η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, στο πλαίσιο των δράσεων για την προβολή και τη στήριξη της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης «Santa Run Chania», προχώρησε και πάλι:

• Στην ανάρτηση πανό για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

• Στην προβολή της πρωτοβουλίας μέσω ηχητικών μηνυμάτων, πριν από την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια της διακοπής του ημιχρόνου, από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου