Γκαγκάτσης κατά Πλατανιά

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση πάντως, τουλάχιστον στην Χανιώτικη ποδοσφαιρική κοινωνία, είναι η επίθεση στον Πλατανιά, άλλοτε ανοιχτά, όπου δεν γίνεται στην super league: «να υπάρχουν ομάδες όπως ο Πλατανιάς» κι άλλοτε κεκαλυμμένα: «δεν γίνεται να έχουμε 3 ομάδες από την Κρήτη»!

Διαβάστε αναλυτικά το συγκεκριμένο σημείο των δηλώσεών του: «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Πέρυσι, ο τίτλος είχε κριθεί από τον Οκτώβριο. Φέτος, η δυναμική παρουσία του ΠΑΟΚ έφερε κάποιον ανταγωνισμό. 

Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη κάνει πραγματικά καλές εμφανίσεις αλλά στην Ελλάδα δυσκολεύεται. Πιστεύω πως πρέπει οι άλλες ομάδες να δυναμώσουν και αν ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερο το πρωτάθλημα. 

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια κατάσταση ανασυγκρότησης ενώ και η ΑΕΚ έρχεται δυνατή. Ο Άρης και ο Ηρακλής δεν γίνεται να μην είναι στην μεγάλη κατηγορία και να υπάρχουν ομάδες όπως ο Πλατανιάς. 

Πρέπει να δυναμώσει και η περιφέρεια. Όταν είχα αναλάβει ήταν 12 ομάδες από τα κέντρα και όταν έφυγα ήταν 6. Δεν γίνεται να έχουμε 3 ομάδες από την Κρήτη και μόνο 1 από την Θεσσαλονίκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου