Ο ΟΠΕΡ επικράτησε της Ηλιούπολης

Ο ΟΠΕΡ επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 3-1 της Ηλιούπολης στο Ρέθυμνο για την 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Η ομάδα της Κρήτης πήρε εύκολα το πρώτο σετ, με την Ηλιούπολη να απαντά στο β’ όταν το 8-9 έγινε 12-17 και ισοφάρισε σχετικά εύκολα, ωστόσο η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στον ΟΠΕΡ που πήρε εύκολα το τρίποντο.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα με πολύ καλά αποτελέσματα στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, κι αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντική τη νίκη μας. Ίσως κερδίσαμε πιο εύκολα απ’ ότι περιμέναμε, αλλά αυτό οφείλεται και στη δική μας απόδοση και στην συγκέντρωση που είχαμε σ’ όλο το ματς», δήλωσε ο Νίκος Ζιώγας, ενώ η Δήμητρα Λυκογιάννη σημείωσε από την πλευρά της: 

«Ήταν σαν μην ήρθαμε ποτέ εδώ. Δεν μας βγήκε τίποτα, δεν λειτούργησε σχεδόν τίποτα σωστά σήμερα. Χάσαμε δίκαια, ωστόσο θέλω να εκφράσω τα παράπονα που έχουμε για τη διαιτησία καθώς πέρα από τα όποια λάθη έκανε μας εκνεύρισε αφάνταστα από την αρχή ως το τέλος του αγώνα. Δεν χάσαμε από την διαιτησία, η οποία όμως πρέπει να είναι πιο προσεκτική.»

Τα σερ: 25-13, 19-25, 25-17, 25-20

ΟΠΕΡ (Ζιώγας): Κλεισιάρη, Σαπαρέφσκα, Παρασκάκη, Καλογριδάκη, Ξαγοραράκη, Ζούνιτς, Χατζάκη Ε -λ / Κιλιζιράκη

Ηλιούπολη (Λυκογιάννη): Μπόκα, Μαρκοπούλου, Γιοβάνη, Αλέξις, Έντουαρντς, Πατεράκη, Αργυροπούλου -λ, Γεωργίου, Μπανίκα Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου