Η Σπάθα κατέκτησε το Super Cup Χανίων

Σε διάστημα λίγων μηνών η Σπάθα Κολυμβαρίου μετά το Κύπελλο Χανίων της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 κατέκτησε και το Super Cup, νικώντας τον πρωταθλητή της ίδιας αγωνιστικής περιόδου, Μινώταυρο Μουρνιών, με σκορ 3-1, στο γήπεδο Περιβολίων.

Σε ένα ματς-γιορτή για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο όλα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο σημειώθηκαν και τα τέσσερα γκολ.

Στο 55' μετά από φάση διαρκείας ο Γκόντζος άνοιξε το σκορ και στο 75' ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε ξανά στο σωστό σημείο και με σουτ πέτυχε το 2-0.

Στο 79' ο Νταγκουνάκης με πέναλτι, που δόθηκε σε ανατροπή του Γκούντελου από τον Άγγο, μείωσε σε 2-1 για τον Μινώταυρο, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 στο 81' ο Μοσχανάκης. Στο 89' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ζογράφι.

Πριν τη σέντρα του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς Κώστα Κατσούλη και του προπονητή ποδοσφαίρου Σπύρου Αμαραντίδη.

Μετά τη λήξη η Ε.Π.Σ. Χανίων απένειμε τιμητικές πλακέτες στη διαιτητική τετράδα και στους προπονητές των δύο ομάδων, ενώ δόθηκαν τα τρόπαια με τα μετάλλια για κάθε ποδοσφαιριστή της νικήτριας και της ηττημένης ομάδας.

Διοργάνωση: Super Cup
Διοργανώτρια: ΕΠΣ Χανίων
Σεζόν: 2014-2015

Αναμέτρηση: Σπάθα - Μινώταυρος 3-1
1-0 Γκόντζος (55')
2-0 Γκόντζος (75')
2-1 Νταγκουνάκης (79'- πέναλτι)
3-1 Μοσχανάκης (81')

Ημερομηνία: Τετάρτη 08/10/2014
Ώρα έναρξης: 18:00
Γήπεδο: Περιβολίων

Διαιτητής: ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ
Α' Βοηθός: ΣΩΜΗΣ
Β' Βοηθός: ΝΑΤΑΛ
4ος: ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ
Παρατηρητής: ΔΕΔΟΤΣΗΣ

Σπάθα (Χρήστος Παπαδογιάννης): Τσαβαρής, Θεοδωρογλάκης, Αλ. Πενταράκης (62' λ.τρ. Άγγος), Κουλάκης, Αγγελάκης, Μιχάλης Μπαμπουνάκης, Γκόντζος, Μοσχανάκης, Ζογράφι, Ντουντίγια (76' Χρυσαφάκης), Στογιάνοβ

Στον πάγκο: Ντουσάκης, Παπαδάκης, Ρεθεμιωτάκης, Παπαδοστεφανάκης, Μαλακωνάκης

Μινώταυρος (Γιάννης Μαρκάκης): Αρχοντάκης, Γκούντελος (87' Κουνάκης), Πατεράκης, Κυτράκης, Περαθωράκης, Δημούσης, Καλαϊτζάκης (62' Καλέλλης), Βαρδάκης, Μυριδάκης, Σταγάκης (69' Στρατουδάκης), Νταγκουνάκης

Στον πάγκο: Καγλαντζής, Στυλιανουδάκης, Σολανάκης, Κελαϊδής

Κίτρινες: Πατεράκης (15'), Ζογράφι (64', 89'), Μπαμπουνάκης (73')
Κόκκινη: Ζογράφι (89')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου