Μινώταυρος: Τα αποτελέσματα της ακαδημίας

Η ενημέρωση του Μινωταύρου για τα σημερινά παιχνίδια (και τα αποτελέσματα που προέκυψαν) των ομάδων της ακαδημίας του...

Κύπελλο Παίδων: 1ος Όμιλος - 2η αγωνιστική
Μινώταυρος - Σφακιά 9-1

Έκαναν το... "λάθος" να προηγηθούν με 0-1 τα Σφακιά στο 15', για να ακολουθήσει ένας επιθετικός μονόλογος από τους παίχτες του Θάνου Αγγέλη με πολύ καλή εμφάνιση, πολλά δοκάρια και 9 γκολ. Τα γκολ για τον Μινώταυρο: Δημητριάδης 3, Μπούζινταρ 3, Φυτουράκης 1, Παπαθεοδώρου 1, Πατρικάκης 1.

Projunior U2007: Νέοι Μινώταυρου - Calcetto 6-1

Ασταμάτητα δείχνουν να είναι τα μικρά του Δημήτρη Κατσαβριά που επικράτησαν εύκολα με 6-1 σήμερα το πρωί στο calcetto. Τα γκολ: Ψεγιαννάκης 3, Λαγογιάννη 1, Γιαννακίδης 1, Αρσλίν 1.

Projunior U2008: Μινώταυρος - Περιβόλια 2-2

Ακόμα ένα θετικό δείγμα για τα μικρά της κατηγορίας projunior, που αγώνα με τον αγώνα "δένουν όλο και περισσότερο". Αυτή την φορά τα μικρά του Γιάννη Πατεράκη έφεραν "φιλική ισοπαλία 2-2" με την ομάδα Projunior των Περιβολίων, αν και προηγήθηκαν με 2-0. Τα γκολ για των Μινώταυρο (οι γνωστοί ύποπτοι) Μανώλης 1, Θρασύβουλος 1.

Junior U2005: Νέοι Μινώταυρου - Πλατανιάς 5-1

Καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη για την ομάδα του Νίκου Κυπραίου σήμερα το πρωί στο Arena. Τα γκολ: Μυλωνάκης 3, Νικολαΐδης 1, Ματσαμάκης 1.

Junior U2006: Μινώταυρος - Άρης Σούδας 12-4

Πολλά "κέφια" είχαν τα μικρά του Θάνου Αγγέλη που παρά τις πολλές απουσίες (μόλις 11 παιδιά πήγαν στην Σούδα) επικράτησαν εύκολα με 12-4. Τα γκολ για τον Μινώταυρο: Σταυρίδης 5, Στόιτσος 3, Κοτζαμιχάλης 2, Ματρίζι 1, Ζαχαριουδάκης 1.

Προπαίδες 2003: Νέοι Μινώταυρου - Ακρωτήρι 1-5

Μία ήττα σήμερα για τα τμήματα της ακαδημίας. Η ομάδα του Παπαβασιλείου με πολύ άσχημη εμφάνιση έχασε 1-5 από τον Πανακρωτηριακό. Το γκολ για τον Μινώταυρο ο Νικηφοράκης στο τελευταίο λεπτό.

Προπαίδες 2004: Μινώταυρος - Ακρωτήρι 6-3

Επιστροφή στις νίκες για τους περυσινούς πρωταθλητές junior. Η ομάδα του Δημήτρη Κατσαβριά νίκησε 6-3 το αντίστοιχο τμήμα του Πανακρωτηριακού (ημίχρονο 4-2). Τα γκολ για τον Μινώταυρο: Κογιαννάκης 3, Στόιτσος 2, Νικολάου 1.

Πρόγραμμα προπονήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου