Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Η πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ως "Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού".

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα το πρωί στο γήπεδο Καθιανών βρέθηκαν περισσότεροι από 150 μαθητές - μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παζινού.

Χαμόγελα, φωνές, παιχνίδια και ευτυχισμένα παιδικά πρόσωπα, που με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, αλλά και τις συμβουλές και οδηγίες των προπονητών της Ακαδημίας του Πανακρωτηριακού, διασκέδασαν, έτρεξαν και έπαιξαν ποδόσφαιρο.

Αγόρια και κορίτσια συνδύασαν το τρέξιμο, το ποδόσφαιρο, την γυμναστική και την ζωγραφική, με κύριο θέμα "Ρατσιμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι".

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε και αγώνας ταχύτητας, ανά τάξη, στον οποίο συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια με τους νικητές κάθε δύο (2) τάξεων (1ης με 2ας) τον Αλέξανδρο Δημηριάδη, της 3ης με 4ης τον Γεώργιο Καρακαλίδη και 5ης με 6ης τον Στυλιανό Χριστοφή, να ανταμείβονται για την προσπάθειά τους, με μπλούζες του Πανακρωτηριακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου