Το φιλικό Εργοτέλης - Πλατανιάς & ο Κατσούλης

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Γιάννης Ράλλης, εκπροσώπησε την ομάδα του Ηρακλείου στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα) στην Περιφέρεια Κρήτης με πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ για το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα (ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Δασκαλάκης, απουσίαζε εκτός Κρήτης).

Οι προτάσεις της ΕΠΣΗ έτυχαν της πλήρους αποδοχής από την ΠΑΕ Εργοτέλης, η οποία μέσω του Γιάννη Ράλλη δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με την πρώτη, στην προσπάθεια πάταξης κάθε φαινομένου βίας και εντός του επόμενου δεκαημέρου θα καταθέσει και νέες προτάσεις.

Η οικογένεια του Εργοτέλη τάσσεται εμπράκτως κατά της βίας και στο πλαίσιο αυτό ο Γιάννης Ράλλης ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης, ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά το Σάββατο (11/10/14) στο Παγκρήτιο Στάδιο σε φιλικό αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό που έχει επιλέξει η οικογένεια του αείμνηστου Κώστα Κατσούλη.

Ο Εργοτέλης θεωρεί αυτονόητο ότι την κοινή προσπάθεια με την ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς Χανίων (τόπος επαγγελματικής δραστηριό- τητας του εκλιπόντος) το ερχόμενο Σάββατο, θα ενισχύσουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου, η ΕΠΣΗ, καθώς και όλοι οι τοπικοί φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου