Γυναίκες ΑΟ Χανιά: Η αποστολή για Άρη

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Χανιά, Μανώλης Βεργανελάκης, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει με πλοίο της ΑΝΕΚ LINES με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και στην συνέχεια οδικώς, μέχρι την Θεσσαλονίκη όπου και θα αντιμετωπίσει τον Άρη στην πρεμιέρα του γυναικείου πρωταθλήματος.

Αρχηγός αποστολής θα είναι η υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος Κική Πολλάκη, η οποία δήλωσε πριν φύγει η αποστολή στο aoxania.gr τα εξής:

Υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, τα κορίτσια δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα με τον προπονητή της ομάδας και πιστεύω πως αυτό θα αποτυπωθεί και στον αγωνιστικό χώρο. Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλες τις αθλήτριες όλων των ομάδων και να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά όπου θα βοηθήσουμε όλοι έτσι ώστε να αναδειχτεί το γυναικείο πρωτάθλημα της χώρας μας.

Η αποστολή: Γιακουμάκη, Αγγελάκη, Πιτσή Ζντράβγκοβιτς, Μαυρομματίδη, Γιαννούτσου, Πισσαδάκη, Θωμαδάκη, Μανωλίτση, Σαρρή, Δημητριάδη, Μασούρη, Μοίρα, Καραντωνάκη, Σαριδάκη, Μαραγκουδάκη, Δρακάκη Ε. Ζερβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου