Χριστόπουλος: "Ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα"

Αύριο - Σάββατο ο Πλατανιάς υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league.

Ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος, καλείται να τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Τι λέει γι' αυτό (κι όχι μόνο) στην κάμερα της nova;

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα. Πρόκειται για μια ομάδα στην οποία δούλεψα για δύο χρόνια και κάναμε όλοι μαζί μια μεγάλη επιτυχία.

Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον ΠΑΣ και τον κόσμο του, αλλά από εκεί και πέρα έχουμε παίξει ήδη αντίπαλοι σε ένα φιλικό στο Καρπενήσι.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για μας. Ο κ. Πετράκης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, έχουν καλούς παίκτες κι ένα καλό σύνολο.

Θα πρέπει να βρούμε τις αδυναμίες που έχει ο ΠΑΣ και να περιορίσουμε τα ατού τους.

Κάναμε μια σπουδαία νίκη στην Κέρκυρα, που πέρα από νίκη ψυχολογίας ήταν και ουσίας, γιατί ξεκολλήσαμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Θα πρέπει όμως να έχουμε συνέχεια στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ, για να έχουν αξία τα τελευταία αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα μας ήταν δύσκολο τις πρώτες αγωνιστικές. Κάναμε καλά παιχνίδια και δικαιούμασταν κάποιους περισσότερους βαθμούς.

Είχα πει και πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη πως θέλαμε στα έντεκα επόμενα παιχνίδια πέντε νίκες.

Στα εναπομείναντα εννιά θέλουμε τρεις νίκες κι ότι άλλο μπορέσουμε να πάρουμε. Δεν είναι απλά ευκαιρία, αλλά απαραίτητο για μας να μαζέψουμε πόντους στα επόμενα παιχνίδια.

Πρέπει να έχουμε την μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή για να μείνουμε στην κατηγορία.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου