Γουναρίδης: "Εμείς οι πρωταγωνιστές"

Ο Στέφανος Γουναρίδης, ο βασικός μέχρι τώρα τερματοφύλακας της Επισκοπής στα δύο επίσημα παιγνίδια που έχει δώσει για το κύπελλο Ελλάδος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεθυμνιώτικης ΠΑΕ (aoepiskopis.gr) κι εξέφρασε την πεποίθηση ότι, είναι καιρός να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League.

Από την άλλη, μίλησε για τον Αχαρναϊκό και το προσεχές παιγνίδι της Κυριακής, το οποίο διεξάγεται στην έδρα της Επισκοπής:

«Έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες προετοιμασίας. Εμείς ως ομάδα, είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τώρα, το αν είναι καλό ή κακό που άργησε να ξεκινήσει θα το δείξει η πορεία.

Πάντως θεωρώ ότι, όσο πιο πολλές ώρες και μέρες είμαστε κοντά με τα παιδιά, τόσο καλύτερα είναι για όλους μας. Μπροστά μας έχουμε την πρεμιέρα. Ο Αχαρναϊκός είναι μια πολύ καλή κι έμπειρη ομάδα διαθέτοντας πολύ καλούς παίκτες.

Επειδή όμως παίζουμε στην έδρα μας, είναι και το πρώτο ματς, θα πρέπει να είμαστε εμείς που θα πρέπει να αναλάβουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Θεωρώ ότι το άγχος που μπορεί να έχουμε ή να μην έχουμε, είναι ένα θέμα που άλλες φορές αποτελεί καλό σύμβουλο κι άλλες κακό.

Εξαρτάται πάντοτε από το πόσο πολύ το κουβαλάς μέσα σου ως ποδοσφαιριστής. Εμείς οφείλουμε να έχουμε αυτό της καλής προσπάθειας. Θέλω να ευχηθώ να έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος υγεία και να κυλήσει το πρωτάθλημα ομαλά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου