Με Σαρρή η Εθνική 3-0 τα Νησιά Φερόε

Με νίκη, 3-0 τα νησιά Φερόε, ολοκλήρωσε η Εθνική Κορασίδων τις υποχρεώσεις της στην 1η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου συμμετείχε στον 9ο όμιλο με αντιπάλους εκτός των Νησιών Φερόε, τη Νορβηγία και την Ιταλία.

Δύο γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε η Χατζηνικολάου (2ο και 52ο λεπτό) και ένα η Γκάτσιου (74ο λεπτό).

Η Εθνική Κορασίδων παρά τη νίκη της αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, στην οποία προκρίθηκαν η Ιταλία και η Νορβηγία. Οι Ιταλίδες ήταν οι νικήτριες στο ντέρμπι για την πρώτη θέση με σκορ 2-0.

Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίσθηκε βασική η Βεατρίκη Σαρρή του ΑΟ Χανιά, η οποία είχε παίξει -επίσης βασική- και στο δεύτερο ματς της διοργάνωσης (με Ιταλία), ενώ στο πρώτο με αντίπαλο την Νορβηγία είχε χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή στο 41ο λεπτό στην θέση της επιθετικού της Πανσερραϊκής, Ιωάννας Γεωργιάδου.

ΕΛΛΑΔΑ: Γιαννακούλη, Γαβρά, Εξουζίδου (59' Παπαϊωάννου), Τσακίρη, Κωνσταντοπούλου, Χατζηνικολάου, Γκάτσιου, Σαρρή, Λιάκου (69' Δοϊρανλή), Σαχινίδου, Γιάννου (55' Ευσταθιάδου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου