Κ17: Εργοτέλης - Ολυμπιακός 1-1

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής, η ομάδα Κ20 του Εργοτέλη ηττήθηκε (1-0) εκτός έδρας από την αντίστοιχη του Ατρομήτου, στο Γήπεδο Ηφαίστου Περιστερίου. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Ρεγκάκος στο 25ο λεπτό.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Πηρουνάκης, Βασιλάκης (78' Επιτροπάκης), Σηφάκης, Τουρνάκης (70' λ.τρ. Χαρκουτσάκης), Φουκαράκης, Βογιατζής, Γενιτσαρίδης, Γεωργαντόπουλος, Μανουσάκης (62' Πολυχρονάκης), Στογιάνοβιτς.

Η ομάδα Κ17 του Εργοτέλη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, με τον Ολυμπιακό στο Γήπεδο Μαρτινέγκο για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Οι παίκτες του Αντώνη Φραγκάκη πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και διατήρησαν το αήττητο για ακόμα μία αγωνιστική, καθώς σε 5 αγώνες (3 νίκες και 2 ισοπαλίες) έχουν συγκεντρώσει 11 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Τσιλίκη στο 52’, ενώ για την Κρητική ομάδα ισοφάρισε ο Μιφτάρι στο 72'. Δοκάρι είχε ο Εργοτέλης με τον Σταυρακάκη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Παπαδάκης, Χριστοδούλου, Σταυρακάκης, Δουλγεράκης, Μέτσι, Γιακουμάκης, Μούτσι, Ιατρούδης, Καρταλιανάκης, Κατσούρι, Λεμπιδάκης.

Έπαιξαν και οι: Κουτσογιαννάκης, Μιφτάρι, Σεραφειμίδης, Δραμιντινός, Μπλεμένος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάσης, Αγιώτης, Ρπέτσος, Χρήστου, Βάρκας, Λάμπρου, Τσιλίκης, Κούγιος, Τζουμάκης.

Έπαιξαν και οι: Κηπουρός, Σπυριδάκης, Κολτσίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου