Χριστόπουλος: Ο Αναστασίου κάνει καλό rotation

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται αύριο το βράδυ (20:30) στο γήπεδο Περιβολίων ο Πλατανιάς για την 4η αγωνιστική της Super League.

Η Χανιώτικη ομάδα προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (3-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο), ενώ ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά την σεζόν και προέρχεται από δύο σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τι λέει για όλα αυτά ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χριστόπουλος; Οι δηλώσεις του στην κάμερα της nova και τον Γιάννη Τσαΐνη...

«Μέσα σε έξι μέρες παίζουμε δύο ματς πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε όλο το roster για αυτή την δύσκολη εβδομάδα.

Στο ματς με τον Εργοτέλη ξεκίνησαν στην 11άδα μας για πρώτη φορά οι Ιτούα, Ολίμπα, Κουλιμπαλί... Μια εντελώς διαφορετική αμυντική γραμμή. Σιγά σιγά μπαίνουν και τα υπόλοιπα παιδιά μέσα.

Θεωρώ πως στα τέλη Σεπτεμβρίου θα μπορούμε να έχουμε την άμυνα που θέλουμε, ενώ προς το τέλος Οκτωβρίου θα παίζουμε και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο να κάνει δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα αλλά το σίγουρο είναι πως σχεδιάζουμε το παιχνίδι και θα προετοιμάσουμε τους ποδοσφαιριστές μας νοητικά και τακτικά για αυτό το ματς.

Το Ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι υπέρ μας αλλά αυτές οι ομάδες έχουν διαμορφώσει έτσι τα roster τους για να παίζουν Τετάρτη - Κυριακή στον ίδιο ρυθμό. Ο Αναστασίου κάνει καλό rotation άλλωστε.

Είναι μία ομάδα που βασίζεται στην ταχύτητα και στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο να αμυνθείς απέναντί τους ούτε και να επιτεθείς. Σίγουρα έχουν αδυναμίες, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα σενάριο για το ματς και μακάρι η εξέλιξη του αγώνα να βγει με τον τρόπο που θέλουμε.»

Για την κακή αντίδραση του Παναθηναϊκού όταν δέχεται πρώτος γκολ:

«Και ο Πλατανιάς ήταν μία ομάδα που δεν είχε σκοράρει αλλά στο τρίτο ματς έκανε τρία γκολ. Σίγουρα υπάρχει λογική μέχρι ενός σημείου στα στατιστικά και στα νούμερα αλλά πρέπει να αναλύσεις και την εικόνα για να καταλαβαίνεις που έχουν δίκιο τα στατιστικά και που όχι και τόσο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου