Κεραμειά: Οι αρχηγοί της νέας περιόδου

Την ευκαιρία να έχουν μία πρώτη επαφή με το χώρο που φιλοξενεί τα γραφεία του ΑΟ Κεραμειά είχαν προπονητής και ποδοσφαιριστές της ομάδας, στην πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Από την διοίκηση και τον προπονητή οριοθετήθηκαν οι στόχοι της ομάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο, με έμφαση πρώτα απ’ όλα στο να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.

Έγινε λόγος και για τα πρώτα βήματα της ακαδημίας της ομάδας, ενώ στους ποδοσφαιριστές διαβιβάστηκε και ο εσωτερικός κανονισμός του ανδρικού τμήματος.

«Κάνουμε αγώνα ως διοίκηση για να παρέχουμε όσο περισσότερα μπορούμε σε όλους σας και θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, Γιώργος Μπουρμπάκης.

Από την πλευρά του, ο προπονητής Γιώργος Ανδρεαδάκης στάθηκε στο ποιοτικό roster που διαθέτει φέτος η ομάδα, με ένα μείγμα από έμπειρους, αλλά και νέους, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές: «Εκτιμώ ότι μπορούμε να χτίσουμε κάτι καλό και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και σε σας», σημείωσε.

Οι ποδοσφαιριστές εξέλεξαν τους αρχηγούς της ομάδας για φέτος που είναι κατά σειρά:

1. Χρήστος Μπουρμπάκης
2. Άκης Χαλκιαδάκης
3. Αλέξανδρος Λουκόπουλος
4. Νίκος Τσεσμελής
5. Γιάννης Λιονάκης

«Έχουμε όλοι μας κίνητρο. Σέβομαι και ξέρω ποιους έχω συμπαίκτες στην ομάδα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις», είπε χαρακτηριστικά ο πρώτος αρχηγός, Χρήστος Μπουρμπάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου