Καλές εμφανίσεις στον αγώνα "Χλουβεράκης"

Ικανοποιημένο άφησαν τον προπονητή ιστιοπλοΐας Τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Αντρέα Σηφάκη, τα αποτελέσματα του αγώνα που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου στη Σητεία με την επωνυμία "Γρηγόρης Χλουβεράκης".

Ο Χρήστος Περβολαράκης στην κατηγορία LASER 4.7 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην γενική κατάταξη και το αργυρό στα Αγόρια. Την 10η θέση στην ίδια κατηγορία κατέλαβε ο Απόστολος Αποστολίδης, την 11η η Ελισάβετ Καποκάκη και την 12η η Ειρήνη Λεντάρη.

Στην κατηγορία των OPTIMIST, την 6η θέση στην κατηγορία των 11χρονων πήρε ο Γκαμπριέλ Αναστάσης ενώ ήταν 13ος στη γενική κατάταξη.

Από εκεί και πέρα, στη γενική κατάταξη, ακολούθησαν, ο Μανόλης Τσομπανάκης στη 17η θέση, ο Στέλιος Τσομπανάκης στην 21η, η Γιώτα Αναστάση στην 27η και στην 29η ο Γιάννης Γιωργακάκης.

Για τις επιδόσεις των παιδιών, ο υπεύθυνος του τμήματος ιστιοπλοΐας του ΝΟ Χανίων, Κωνσταντίνος Μανιουδάκης, έμεινε ευχαριστημένος.

Σημειώνεται τέλος πως τη μεταφορά των σκαφών και των αθλητών προς και από τη Σητεία ανέλαβε και πάλι η εταιρία "ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ", για την οποία το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας για την Ομάδα Τριγώνου του Ν.Ο. Χανίων είναι τον Οκτώβριο στο Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου