Χριστόπουλος: "Πιο τυχεροί το Σάββατο"

Οι δηλώσεις του προπονητή του Πλατανιά, Γιάννη Χριστόπουλου, μετά την επικράτηση της Χανιώτικης ομάδας επί του Εθνικού Γαζώρου για το Κύπελλο στα Περιβόλια (3-1):

«Ξέρουμε ότι το Κύπελλο κρύβει μεγάλες εκπλήξεις κυρίως για τις ομάδες της Superleague και σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να είμαστε κι εμείς θύμα τους. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιήθηκαν -σαν αλλαγές- και κάποιοι βασικοί παίκτες όπως ο Μενδρινός και ο Τσουράκης προκειμένου να πάρουμε πιο άνετα τους τρεις βαθμούς.

Παίξαμε με μια δυνατή ομάδα που ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος μας δυσκόλεψε πολύ όμως μην ξεχνάτε ότι φυσιολογικά λόγω των πολλών αλλαγών είχαμε πρόβλημα συνοχής. Η ομάδα μας δίνει τρία παιχνίδια σε έξι μέρες και στόχος μας ήταν να τα κερδίσουμε όλα.

Με τον Παναθηναϊκό δεν τα καταφέραμε και είναι κάτι που μας πείραξε πολύ. Ελπίζουμε το Σάββατο να είμαστε και λίγο πιο τυχεροί καθώς και πάλι αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή, γρήγορη και με βαθύ ρόστερ όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Συγχαρητήρια στον Κατσαβάκη για την δουλειά που έχει κάνει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου