Μινώταυρος: Τρεις μεταγραφές

Μεταγραφικές ανακοινώσεις: «Το ΔΣ του ΑΟ Μινώταυρος Μουρνιών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Βαρδάκη.

Ο Μιχάλης, ένα πραγματικά δικό μας παιδί, επιστρέφει μετά από απουσία ενός χρόνου στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια στην οποία και ανήκει. Του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση κάθε στόχου. Μιχάλη καλωσόρισες στο ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!»

«Το ΔΣ του ΑΟ Μινώταυρος Μουρνιών συνεχίζοντας να επενδύει σε νέους και ταλαντούχους Χανιώτες ποδοσφαιριστές ανακοινώνει:

α) την έναρξη της συνεργασίας με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Σταμάτη Στρατουδάκη, ο οποίος αγωνίζονταν τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα Κ20 της ΠΑΕ Πλατανιάς και πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Αστέρα Μανωλιόπουλου.

β) την έναρξη της συνεργασίας με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή Γιώργο Σταγάκη, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΑΟ Αστέρα Περάματος Ρεθύμνου, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίσθηκε με τα χρώματα του ΑΟ Περιβολίων Χανίων.

Καλωσορίζουμε στην ομάδα και την οικογένεια μας τους δύο ως άνω ποδοσφαιριστές και τους ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση των στόχων τους!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου