Ο Βασίλης Αθανασιάδης στην Επισκοπή Β'

Ο Βασίλης Αθανασιάδης είναι το νέο όνομα στην οικογένεια της Επισκοπής. Ο 35χρονος κόουτς, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου προκειμένου να αναλάβει την Επισκοπή Β', η οποία φέτος θα αγωνίζεται στην β' τοπική κατηγορία Ρεθύμνου αλλά και υπεύθυνος στα τμήματα ακαδημιών.

Η διοίκηση της Επισκοπής με μια λιτή ανακοίνωση ανέφερε την επικείμενη πρόσληψη του νεαρού τεχνικού:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Βασίλη Αθανασιάδη. Ο προπονητής ήρθε σε συμφωνία χθες το απόγευμα με τον σύλλογό μας και θα αναλάβει την ομάδα της Επισκοπής Β' ενώ θα είναι υπεύθυνος στα τμήματα ακαδημιών.»

Χθες μάλιστα, ο Βασίλης Αθανασιάδης, βρέθηκε στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" όπου είχε συνάντηση, πέραν όλων των υπολοίπων και με τους προπονητές, Ηλία Μπουλιό και Άρη Παπαδάκη.

Αθανασιάδης: «Ενθουσιασμένος από την πρόταση»

Ο ίδιος, αφού κατατοπίστηκε στα νέα του καθήκοντα όπου θα αναλάβει τα τμήματα των υποδομών υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή των ακαδημιών κ. Γιώργο Καλλιγιάννη, δήλωσε στο aoepiskopis.gr:

«Είμαι ενθουσιασμένος από την πρόταση της Επισκοπής και ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι μέσα σε αυτή την οικογένεια. Ελπίζω να καταφέρω να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας μου. Νιώθω ότι θα δουλέψω ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Αυτό με συγκινεί και με τροφοδοτεί με περισσότερη ενέργεια για δουλειά. Το Ρέθυμνο γενικότερα δείχνει εξελίξιμο και προοδευτικό και καινοτομεί στον κλάδο του ποδοσφαίρου. Ας συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Εύχομαι, πάνω από όλα καλή δύναμη και υγεία σε όλους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου