Επισκοπή: Καλές εμφανίσεις στην Χαλκίδα

Σε τουρνουά στην Χαλκίδα συμμετείχε απόψε η Επισκοπή όπου παίζοντας αρχικά, με τον τοπικό Ολυμπιακό (νίκη με 0-1) και έπειτα με τον ΑΟ Χαλκίδας (1-1), έκλεισε την σειρά των τεσσάρων φιλικών αγώνων (προηγήθηκαν αυτοί με Ηρακλή Ψαχνών και Σπάτα), γι’ αυτή την εβδομάδα.

Αυτά ήταν το 5ο και το 6ο αντίστοιχα φιλικά παιγνίδια που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Ρεθυμνιώτικης ομάδας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Ανυφαντάκης, σίγουρα θα έχει βγάλει τα δικά του πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι από τα αποψινά παιγνίδια, προφυλάχθηκαν επτά ποδοσφαιριστές της Επισκοπής και πιο συγκεκριμκένα ο Δελήμπασης, ο Σπανός, ο Νίκολας, ο Ράντοβιτς, ο Μποτωνάκης, ο Βουρβαχάκης και ο Μανουσάκης.

Ολυμπιακός Χαλκίδας - Επισκοπή 0-1

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, η Επισκοπή αναδείχθηκε νικήτρια στο πρώτο φιλικό αγώνα απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό. Με γκολ του Φώτη Δουμάνη στο 25ο λεπτό οι "γυπαετοί" καθάρισαν την πρώτη τους υποχρέωση παίζοντας ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έχασε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ όμως αυτό που έμεινε, ήταν πράγματι το πολύ όμορφο τέρμα του Δουμάνη ο οποίος, αφού κινήθηκε παράλληλα με το τέρμα, με ιδανικό πλασέ έκρινε τον αγώνα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Αναγνωστόπουλος, Μαραθιανός, Παπαδήμας, Τζανιδάκης, Λιονάκης, Σουλεϊμάν, Πετράκος, Νεμπιάϊ, Φοβάκης, Σπανουδάκης, Δουμάνης.

Χαλκίδα - Επισκοπή 1-1

Στο δεύτερο ματς, η Επισκοπή ήρθε ισόπαλη (1-1) απέναντι στην Χαλκίδα (ομάδα Γ' Εθνικής) και παρ’ ότι έκανε αρκετές αλλαγές, δεν έχασε την χημεία της. Αντιθέτως δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει στο τέλος τη νίκη.

Αρχικά υπήρξε ένας μικρός αιφνιδιασμός από το γκολ του μέσου Τόλη στο 10ο λεπτό όμως η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έφερε το ματς στα ίσια όταν ο Νικόλτσης με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ στην κίνηση στο 22' ισοφάρισε.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Αναγνωστόπουλος, Μαραθιανός, Παπαδήμας, Τζανιδάκης, Λάμπρου, Σουλεϊμάν, Πετράκος, Περκέτσι (20’ Κραβαρίτης), Νικόλτσης, Δρακάκης, Βελονάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου