Επισκοπή - Ρεθυμνιακός 2-1 (φιλικό)

Πρώτο φιλικό για την Επισκοπή ήταν το χθεσινό κι οι εντυπώσεις αρκετά καλές για το στάδιο ετοιμότητας που βρίσκεται η ομάδα. Το τελικό σκορ 2-1 ήταν το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση που έδωσαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", το οποίο είχε διάρκεια 60 λεπτών.

Οι παίκτες ήταν ιδιαίτερα κινητικοί αλλά συνάμα αρκετά κουρασμένοι, κάτι απολύτως φυσιολογικό. Ο Ανυφαντάκης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και περισσότερο κοίταξε να τους δώσει αγωνιστικό χρόνο προκειμένου να "ξεμουδιάσουν" από τις συνεχείς προπονήσεις. Το φιλμ της αναμέτρησης:

Στο 6' ο Σπανός επιχείρησε διαγώνιο σουτ το οποίο έφυγε λίγο άουτ.

Στο 12' ο Δουμάνης μπήκε από μέσα αριστερά και προσπάθησε να νικήσει σε δύο χρόνους τον Παπαδάκη με τον τελευταίο να αποκρούει ισάριθμες φορές.

Στο 17' ο Καραδάκης επιχείρησε ψηλοκρεμαστό πλασέ στέλνοντας την μπάλα δίπλα από τα δοκάρια του Κελαϊδή.

Στο 18' ο Σπανός νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Παπαδάκη ενώ στην επαναφορά, ο Νίκολας προσπάθησε να προσποιηθεί και να σουτάρει όμως, η κατάληξη της μπάλας ήταν να περάσει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

0-1: Στο 20' ο Μπάρκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί "παραθυράκι" του Κελαϊδή.

1-1: Στο 21' ο Ράντοβιτς κινήθηκε από δεξιά αλλά ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μπάρκα. Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο Νίκολας ο οποίος και ευστόχησε.

2-1: Στο 27' ο Ράντοβιτς τροφοδοτήθηκε από τον Σπανό, μπήκε στην περιοχή και με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, έγιναν πολλές αλλαγές. Στο 37' ο Νικόλτσης είχε ωραία κεφαλιά άουτ ενώ στο 49' ο ίδιος παίκτης σούταρε από καλή θέση ελάχιστα άουτ.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Κελαϊδής, Μανουσάκης, Λιονάκης, Μαραθιανός, Βουρβαχάκης, Δελήμπασης, Ράντοβιτς, Φοβάκης, Σπανός, Νίκολας, Δουμάνης.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Νικηφόρος, Τζανάκης, Λάμπρου, Καλεμάκης, Μποτωνάκης, Πετράκος, Βελονάκης, Περκέτσι, Δρακάκης, Νεμπιάι, Νικόλτσης, Κραβαρίτης, Πιθαρούλης, Σπανουδάκης.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Καραδάκης): Παπαδάκης, Μανταδάκης, Σαριδάκης, Αντουράκης, Μιχαηλίδης, Γάσπαρης, Κεφάκης, Μπάρκας, Τσακάι, Σηφακάκης, Καραδάκης.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Δάνδολος, Γωνιωτάκης, Μπαστάκης Β, Μπαστάκης Γ, Γωνιωτάκης, Γωνιωτάκης Ν, Δελήμπασης Αλ, Μασαούτης, Βλαστός, Ματαραγκάσι, Καραγιάννης, Μαραγκουδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου