Μεγάλη προσφορά από Πλατανιά και NOVA

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων σε συνεργασία με τη Nova προσφέρουν έκπτωση μέχρι 52% στους φιλάθλους του Πλατανιά, για να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά και όλες τις μεγάλες διοργανώσεις μέσω των καναλιών Nova sports.

Nova Sports pack: Δείτε φέτος όλους τους αγώνες του Πλατανιά στη Super League. Απολαύστε κάθε μέρα μεγάλες αθλητικές μεταδόσεις και το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο σε ξένες σειρές, κινηματογραφικές ταινίες, παιδικά και ντοκιμαντέρ. Και όλα αυτά στη μοναδική τιμή των 299€ για έναν ολόκληρο χρόνο, αντί 626,40€ που στοιχίζει κανονικά.

Νοva 3Play: Εναλλακτικά, γίνετε τώρα συνδρομητής στην υπηρεσία Nova 3Play (29,90€/μήνα) και προσθέστε τα κανάλια Novasports στη μοναδική τιμή των 179€, αντί για 238,80€, για έναν ολόκληρο χρόνο, με επιπλέον δώρο τον αποκωδικοποιητή. Όσοι είστε ήδη συνδρομητές Nova 3Play, μπορείτε να επωφεληθείτε της μειωμένης τιμής των καναλιών Novasports. Η δορυφορική κεραία και η εγκατάσταση παρέχονται δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν αποκλειστικά και μόνο από το Official Store της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, στον Πλατανιά (στον κεντρικό δρόμο, απέναντι από τα Γραφεία της ΠΑΕ, τηλ. επικοινωνίας: 28210 68561) καθημερινά, πλην Κυριακής, από τις 11:00 έως τις 21:00, και από το κατάστημα των Χανίων, στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή (απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ), καθημερινά, πλην Κυριακής, από τις 10:00 έως τις 14:00 και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από 18:00 έως 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου