ΑΟΧ: Παρουσίαση προπονητών, παικτών, φανέλας

Το μεσημέρι της Πέμπτης, στο ξενοδοχείο AKALI (Κισσάμου 55), ο ΑΟ Χανιά έκανε την επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού επιτελείου, των ποδοσφαιριστών αλλά και την νέας φανέλας καθώς για την αγωνιστική χρονιά 2014-15 όλα τα τμήματα θα φοράνε LEGEA.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο από τις προπονήσεις της ομάδας σε προτζέκτορα, ενώ την φανέλα παρουσίασαν οι τερματοφύλακες Γιώργος Σικαλιάς - Κώστας Βλαχάκης, από ποδοσφαιριστές παραβρέθηκαν οι Πέτρος Καμινιώτης, Βαγγέλης Γκότοβος, Στέλιος Κρητικός, Γιάννης Καραλής, Λιονέλ Εσσόνο, Αλέξανδρος Καραγιάννης και Χαράλαμπος Οικονομόπουλος.

Τον λόγο στο ξεκίνημα πήρε ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κατσιγιάννης, ο οποίος ευχήθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΣΧ Γιώργο Βούρβαχη για την εκλογή του ως Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ επίσης καλωσόρισε τον προπονητή της ομάδας Σούλη Παπαδόπουλο, τον γυμναστή Λάζαρο Βαρδάκη και τους νέους παίκτες. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά του ο γυμναστής της ομάδας, Λάζαρος Βαρδάκης, δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παπαδόπουλο που με επέλεξε ως συνεργάτη του, είναι τιμή μου, επειδή είναι ένας καταξιωμένος προπονητής.

Εν συνεχεία την διοίκηση της ομάδας που από την πρώτη στιγμή, μου έδειξε την απόλυτη εμπιστοσύνη της και μου παρέχει ότι χρειάζομαι ώστε να κάνω όσο καλύτερα μπορώ την δουλειά μου.

Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους ώστε να τα δώσουμε όλα για την ομάδα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον προηγούμενο προπονητή κ. Μάκη Χάβο και όλους τους συνεργάτες και τους ανθρώπους της ομάδας που συνυπήρξαμε μαζί και μου έδωσαν πολλά.»

Την εκδήλωση έκλεισε ο εκπρόσωπος της LEGEA στην Ελλάδα, Άκης Παινεσάκης, ο οποίος καλωσόρισε την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Χανιά στην LEGEA.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου