Επισκοπή: Ήρθε ο Λάμπρου - Ανανέωσε ο Λιονάκης

Ο Σπύρος Λάμπρου -ερχόμενος από τη Λαμία- και ο Μάρκος Λιονάκης, ο οποίος παρέμεινε είναι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα τελούν για τη νέα αγωνιστική χρονιά υπό τις οδηγίες του προπονητή της Επισκοπής, Κώστα Ανυφαντάκη.

Ο πρώτος βρέθηκε χθες στα γραφεία της Ρεθυμνιώτικης ομάδας κι αφού συνομίλησε τόσο με τον πρόεδρο Νικολιδάκη όσο και με τον προπονητή Ανυφαντάκη, υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Είναι 24 χρονών ωστόσο διαθέτει αρκετή εμπειρία καθώς έχει περάσει από αρκετές ομάδες και καλείται να καλύψει το κενό του Γιώργου Βιδάλη που πρόσφατα αποχώρησε από το σύλλογό.

Ο δεύτερος είναι 20 χρονών και ήρθε πέρυσι στην Επισκοπή περνώντας με επιτυχία τα τεστ μέσα από τους αγώνες στους οποίους κλήθηκε να αγωνιστεί (7). Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Αρχικά, ο Σπύρος Λάμπρου αποτελεί τη νέα μεταγραφή του συλλόγου μας καθώς η συνεργασία θα έχει διάρκεια για ένα έτος.

Ο Λάμπρου είναι αριστερός οπισθοφύλακας και έχει πλούσια εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες. Παράλληλα, η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει και την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Λιονάκη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι αριστεροπόδαρος και θα συνεχίσει να βοηθάει το σωματείο μας για έναν ακόμη χρόνο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου