Μικτή Χανίων: Φινάλε με ισοπαλία οι Παίδες

Οδυνηρή ισοπαλία έφερε στο Ρέθυμνο η Μικτή Ομάδα Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων, με την αντίστοιχη ομάδα της τοπικής Ένωσης (1-1). Το αποτέλεσμα αυτό στέρησε το δικαίωμα από τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μηνά να διεκδικήσουν την πρωτιά σε αγώνα μπαράζ με το Ηράκλειο. Οι Παίδες της Ε.Π.Σ.Χ. στάθηκαν άτυχοι, αφού είχαν δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Στο 11' ο Καργάκης άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 51' ο Αναστασόπουλος.

Φάσεις-γκολ
5' Επικίνδυνο γύρισμα του Αργυρουδάκη, έδιωξε στη γραμμή ο Μακρυδάκης.

11' ΓΚΟΛ: Από πάσα του Λαζίδη, ο Καργάκης με πλασέ ανοίγει το σκορ (1-0).

16' Σουτ του Λαζίδη, αποκρούει ο Τσαγκάρης, νέο πλασέ του παίκτης της Ε.Π.Σ.Ρ. μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Ε.Π.Σ. Χανίων.

19' Από πάσα του Καργάκη ο Λαζίδης φεύγει στην πλάτη της άμυνας και πλασάρει για να αποκρούσει ο Τσαγκάρης.

20' Κόρνερ του Αργυρουδάκη, κεφαλιά του Κακαβελάκη άουτ.

31' Σουτ του Γιαπιντζάκη, αποκρούει σε κόρνερ ο Χνάρης.

32' Σουτ του Βουτσαδάκη στο δεξί κάθετο δοκάρι.

40' Ο Κακαβελάκης "σημαδεύει" το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιαπιντζάκης σουτάρει, για να μπλοκάρει ο Χνάρης.
42' Σουτ του Τσιμπρικίδη άουτ.

48' Ο Γιακουμάκης απέφυγε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του, αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ.

51' ΓΚΟΛ: Κάθετη πάσα του Αργυρουδάκη στον Τσιμπρικίδη, που πλασάρει, με τον Χνάρη να αποκρούει και τον Αναστασόπουλο από το ύψος της περιοχής με σουτ να ισοφαρίζει σε 1-1.

70' Κόρνερ του Καραγιώργη, γύρισμα του Καργάκη για τον Σηφακάκη, που πλασάρει από κοντά, για να πραγματοποιήσει σπουδαία επέμβαση ο Τσαγκάρης.

71' Ακυρώνεται ως οφσάιντ το γκολ που πέτυχε με πλασέ ο Αργυρουδάκης.

72' Κάθετη πάσα του Αργυρουδάκη για τον Τσιμπρικίδη, που μόνος με τον τερματοφύλακα δεν πλασάρει, αλλά επιχειρεί ντρίμπλα στον αμυντικό που είχε στην πλάτη του, με αποτέλεσμα να "κοπεί" και στη συνέχεια το σουτ του Αναστασόπουλου καταλήγει άουτ.

Διαιτητής: Χατζημπεκιάρης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Σταυρουλάκης-Μοχιανάκης (Ρεθύμνου)

Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου: Χνάρης, Βιολάκης, Μακρυδάκης (41’ Ποθουλάκης), Σηφακάκης, Βερτούδος, Πετρίδης (78’ Βερνάδος), Καραγιώργης, Καλογεράκης, Καργάκης, Βαβουράκης, Λαζίδης (57’ Λαγουδάκης).

Ε.Π.Σ. Χανίων: Τσαγκάρης, Βουτσαδάκης, Μαρουλάκης, Γιακουμάκης, Γιαπιντζάκης (64’ Μπασιάς), Νικητόπουλος (72’ Αναγνωστόπουλος), Κακαβελάκης, Χατζημαρινάκης, Κατσαρός (41’ Τσιμπρικίδης), Αναστασόπουλος, Αργυρουδάκης.

Στον πάγκο ήταν και οι Γραμμόζης, Γεωργιλαδάκης, Μαλανδράκης και Μυλωνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου