Ολυμπιακός: Συγχαίρει τον ΝΟ Χανίων

Ειδική αναφορά στο τουρνουά πόλο μίνι παίδων που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Χανίων έκανε ο Ολυμπιακός με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Το άρθρο, που φέρει τον τίτλο "Το τουρνουά του Ν.Ο. Χανίων" αναφέρεται γενικά στα αγωνιστικά της διοργάνωσης, ενώ "κλείνει" με ευχαριστήριο για την Χανιώτικη ομάδα τόσο για την διοργάνωση όσο και για την φιλοξενία:

«Τέσσερις νίκες και τρεις ήττες ήταν ο συνολικός απολογισμός των μικρών ερυθρόλευκων στο διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Ν.Ο. Χανίων.

Την πρώτη θέση κατέκτησε το Παλαιό Φάληρο το οποίο στον τελικό νίκησε με 13-7 την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Η ομάδα μας έπαιξε στον μικρό τελικό στον οποίο ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 6-3.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. συγχαίρει τον Ν.Ο. Χανίων για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά πόλο μίνι παίδων μέσω του οποίου δόθηκε η δυνατότητα, για ακόμη μία χρονιά, στους μικρούς πολίστες να ξεδιπλώσουν σε μία σειρά δυνατών αγώνων όσα διδάσκονται όλη τη χρονιά και στους προπονητές τους να βγάλουν χρήσιμα συμπε- ράσματα για την συνέχεια. Ευχαριστούμε για τη θερμή φιλοξενία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου