Πόλο - Β' Εθνική: Προκρίθηκε το Ρέθυμνο

Οι 13 από τις 16 ομάδες που προκρίνονται στη Β' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών έγιναν γνωστές, με την ολοκλήρωση των αγώνων της Α' φάσης στους πέντε από τους έξι ομίλους.

Εκκρεμούν δύο αγώνες στον Β' όμιλο Αττικής (θα γίνουν την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη), που δεν θα αλλάξουν, όμως, τα πράγματα όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, παρά μόνο θα καθορίσουν την τελική κατάταξη μεταξύ των τριών πρώτων.

Οι 13 που σφράγισαν την πρόκριση είναι οι: ΝΟ Ρεθύμνου (πρώτος και αήττητος στον όμιλό του), Πανσερραϊκός, Άρης Θεσσαλονίκης, Νίκη Βόλου, ΝΕ Λαμίας, ΝΟΒΑ, ΓΣ Περιστερίου, Μίλων, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων, Νηρέας Χαλανδρίου, ΝΟ Χαλκίδας, Ιωνικός Νίκαιας, Υδραϊκός.

Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα και η βαθμολογία στον Α' όμιλο Αττικής όπου θριάμβευσε η Ρεθυμνιώτικη ομάδα (τέσσερις αγώνες - τέσσερις νίκες):

Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Κολυμβητήρια Νέας Σμύρνης, Περιστερίου):

ΝΟ Ρεθύμνου – Μίλων 12-6
ΑΟ Πετρούπολης – ΝΟ Ρεθύμνου 3-16
Μίλων – ΓΣ Περιστερίου 8-13
ΓΣ Περιστερίου – Ναυσίθοος 13-6

Η Βαθμολογία (Τελική):
1. ΝΟ Ρεθύμνου 12
2. ΓΣ Περιστερίου 9
3. Μίλων 6
...........................................
4. Ναυσίθοος 1
5. ΑΟ Πετρούπολης 1

Η Β' φάση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Ανδρών θα γίνει από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου. Η κλήρωση των αγώνων της Β’ φάσης θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο - Τετάρτη (26 Ιουνίου) το μεσημέρι (13:30) στα γραφεία της ΚΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου