ΝΟΧ: Ευχαριστίες από την έφορο τεχνικής κολύμβησης

Μετά από πρωτοβουλία της εφόρου του Τμήματος Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Βούλας Δουβίτσα - Παπαδάκη, την Τετάρτη 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ομίλου ενημερωτική συνάντηση για τους γονείς των αθλητών και αθλητριών.

Η ενημέρωση αφορούσε τις επιτυχίες των παιδιών στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας αλλά και στο ΟΠΕΝ Πρωτάθλημα, στο οποίο ο Ν.Ο.Χ. αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας.

Η κυρία Δουβίτσα - Παπαδάκη ενημέρωσε τους γονείς για τους τρεις αθλητές του Ομίλου που κλήθηκαν από την Ομοσπονδία στην Εθνική Ομάδα και πρόκειται για τον Ουίλιαμ Μπάλντουιν, τον Αντώνη Τσουρουνάκη και την Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, καθώς και για τον προγραμματισμό ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η έφορος του Τμήματος εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους όσους, εδώ και ένα χρόνο περίπου, στηρίζουν εμπράκτως το άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης. Σύμφωνα με την κυρία Βούλα Δουβίτσα - Παπαδάκη:

«Ευχαριστώ θερμά το ταξιδιωτικό γραφείο "STATUS" και τον κύριο Ιάκωβο Καζάκο για την προσφορά μίας πλήρους αγωνιστικής εμφάνισης (φόρμα, μπουφάν, σακίδιο) στους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας.

Επίσης ευχαριστώ την επιχείρηση "ΜΟΒΙΑΚ" για τον έλεγχο των φιαλών, τις εταιρείες "ANEK LINES" και "AEGEAN AIRLINES" για τις πολύτιμες εκπτώσεις που παρείχαν στις μετακινήσεις των αθλητών μας.

Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Τμήματός, διότι αν και διανύουμε μία δύσκολη οικονομικά χρονιά, κατάφερε και παρείχε σε όλους του αθλητές, αθλητικές φόρμες και σακίδια με το σήμα του Ομίλου, ενώ παράλληλα η συνεργασία μας είναι κάτι παραπάνω από άψογη.

Πολλά ευχαριστώ ανήκουν και στον κ. Παντελή Χουλάκη, πατέρα του αθλητή μας Μιχάλη Χουλάκη, για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση στο OΠΕΝ Πρωτάθλημα.

Επίσης, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια Μπουλταδάκη, διότι με την δική της βοήθεια, το φαρμακείο μπορεί να συνοδεύει τα παιδιά στις αθλητικές αποστολές, χωρίς να λείπει κάποιο από τα πιο σπουδαία φάρμακα πρώτης ανάγκης.

Ευχαριστώ ολόψυχα και την οικογένεια Σαλεβουράκη, διότι όποτε ζήτησα την συμπαράστασή της ήταν πάντα δίπλα μου.

Τέλος, οφείλω πολλά ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που είναι πάντα δίπλα μου, με στηρίζει σε καλές και δύσκολες στιγμές, είναι πάντα ψύχραιμη και αισιόδοξη, θα την χαρακτήριζα ως "ήρεμη δύναμη" και αυτή δεν είναι άλλη από την κυρία Λία Κρασαδάκη Μητσοτάκη, Γραμματέα στο ΔΣ του Ν.Ο. Χανίων αλλά και άξια εκπρόσωπο του ομίλου μας στο ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Και αν και θα με… μαλώσει να μαρτυρήσω και κάτι πιο προσωπικό: η Λία φέτος απόκτησε το Διδακτορικό της Δίπλωμα από το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Συγχαρητήρια. Άξιο παράδειγμα προς μίμηση! Επίσης, ευχαριστώ τον Πιστοποιημένο Ασφαλιστικό Πραγματογνώμονα Ηλία Παπαδάκη, πρώην αθλητή του τμήματος, που προσέφερε 5 ασφάλειες οδικής βοήθειας με πανελλαδική κάλυψη, προκειμένου με την μορφή κλήρωσης να ενισχύσει οικονομικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών.

Δεδομένης της πολύ άσχημης οικονομικής συγκυρίας, όλες οι δωρεές και οι χορηγίες αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία και είναι πολύ σημαντικό ότι οι τοπικές επιχειρήσεις των Χανίων και όχι μόνο παραμένουν έμπρακτα δίπλα στον αθλητισμό.

Συνεχίζοντας αυτό το άνοιγμα ψυχής θέλω να πω χίλια ευχαριστώ και παράλληλα να σας ενημερώσω ότι έως και σήμερα η συνεργασία και με τους δύο προπονητές, τον κ. Ηλία Καλαμαρίδη και τον κ. Παναγιώτη Βερναδάκη είναι άψογη, και σας υπόσχομαι έτσι να συνεχίσει, ενώ σε αυτό το σημείο θέλω να συγχαρώ τον κ. Ηλία Καλαμαρίδη που συνεχίζει ακούραστος 30 ολόκληρα χρόνια αυτή την παράδοση που κάθε χρόνο θέλει μικροί και μεγάλοι αθλητές να ανεβαίνουν στο βάθρο των επιτυχιών σε όλα τα Πρωταθλήματα αλλά και δικά μας παιδιά να πλαισιώνουν την Εθνική Ομάδα Ελλάδος.

Επίσης, ευχαριστώ από καρδιάς την διοίκηση του Ομίλου που με περιβάλει με εμπιστοσύνη και σοβαρότητα για το έργο που έχω αναλάβει. Τέλος κράτησα το πιο μεγάλο ευχαριστώ για όλους εσάς τους γονείς που εμπιστεύεστε τα παιδιά σας στο τμήμα μας και στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων.

Αν και περάσαμε πολλά και μεγάλα προβλήματα, τα προσπεράσαμε. Με αγάπη, δύναμη και πίστη, οι προπονητές, οι αθλητές, ο Σύλλογος, οι Γονείς, ο Όμιλος, η Ομοσπονδία, όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να τα καταφέρουμε!

Ελπίζω κι εύχομαι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας κι εγώ προσωπικά σε ένα νέο ρόλο που έχω την τιμή να υπηρετώ μαζί με άξιους ανθρώπους που πλαισιώνουν το ΔΣ του Ομίλου. Και να σας πω εδώ ότι κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι μας κάνουμε λάθη.

Το σημαντικό είναι να μαθαίνουμε μέσα από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνουμε. Είμαι πάντα στην διάθεσή σας και το τηλέφωνό μου 24 ώρες το 24ωρο ανοικτό για τις ανάγκες του τμήματος. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις όλων των παιδιών και πάντα επιτυχίες!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου