ΝΟΧ: Η αποστολή για Χίο - Αργοστόλι

Για δύο μαζεμένα παιχνίδια στην Αθήνα αναχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (21/03) από τα Χανιά η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η αρχή θα γίνει σήμερα - Παρασκευή (22/03) όπου αντίπαλος θα είναι η Χίος για τη 16η αγωνιστική ενώ το Σάββατο (23/03) θα ακολουθήσει το Αργοστόλι, αγώνας που συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1.

Στόχος για το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη είναι οι καλές εμφανίσεις απέναντι σε δύο ομάδες με καλύτερο και πιο έμπειρο ρόστερ και σίγουρα πιο προπονημένες:

«Νομίζω ότι αυτό που κάνουμε εμείς σε αυτά τα παιχνίδια είναι περισσότερο προπόνηση παρά να διεκδικήσουμε αποτέλεσμα», είναι το σχόλιο του τεχνικού του ΝΟΧ, για να συνεχίσει:

«Με την προετοιμασία που κάνουμε δε μπορούμε να χτυπήσουμε τέτοιες ομάδες που είναι σε καλύτερο επίπεδο απ’ ότι εμείς και σίγουρα πιο πλήρεις». Αναλυτικά η αποστολή των Χανίων απο- τελείται από τους:

Γαλανίδη, Κοκονά, Παπασηφάκη, Μπατάκη, Πετρόχειλο, Βιζυράκη, Σκουμπάκη, Χατζηδάκη, Χαριτάκη, Σουλογάνη, Μυγιάκη, Μπιτσά- κη και Βλοντάκη.

Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης. Με τη Χίο η ώρα έναρξης έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι και με το Αργοστόλι στις 16:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου