Η αποστολή του Άρη για Πλατανιά

Πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη. Ο «πονοκέ- φαλος» για τον Γιάννη Μιχαλήτσο ακούει στ’ όνομα του Κώστα Καζναφέρη.

Ο 25χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, καθώς εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη γάμπα (ο υπέρηχος που έκανε έδειξε οίδημα στη γάμπα). Πάντως, η τεχνική ηγεσία της ομάδας θα περιμένει τον Καζναφέρη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πλατανιά στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων (19:30). Στον αντίποδα, ο Μάρκος Βελλίδης προπονήθηκε κανονικά και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του.

Από εκεί και μετά, νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Νίκος Αγγελούδης και Γιώργος Μαργαρίτης (αμφότεροι ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα), ενώ θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Ρούμπεν Πουλίδο (ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής).

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιάννης Μιχαλήτσος είναι οι εξής: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου. Μετά την ολοκλήρωσή της θα οριστικοποιηθεί η αποστολή, η οποία το απόγευμα θα πετάξει για τα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου