Ο Ο.Φ.Ι. για την ήττα από Κισσαμικό

Η άποψη των ανθρώπων του Ο.Φ. Ιεράπετρας, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του συλλόγου, για την χθεσινή αναμέτρηση με τον Κισσαμικό στο "Βουζουνεράκειο" που βρήκε την Χανιώτικη ομάδα νικήτρια με 3-1:

«Ένα λεπτό, ναι ένα λεπτό μόνο, το 32' του αγώνα ήταν αρκετό για να κρίνει τον αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΙ και στον ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ. Μέχρι τότε βλέπαμε ένα ισορροπημένο αγώνα, με τον ΟΦΙ να διατηρεί μία ελαφρά πρωτοβουλία και οι δύο ομάδες να έχουν χάσει από μία αξιόλογη ευκαιρία.

Τι έγινε κατά την διάρκεια του 32ου λεπτού; Ο ΟΦΙ έφαγε δύο γκολ σε διάστημα εξήντα δευτερολέπτων και στο 33' το 0-0 του 32' ήταν 0-2. Στημένη φάση κεφαλιά γκολ το 0-1, λάθος μεταβίβαση στην επόμενη φάση της μπάλας σε αντίπαλο επιθετικό 0-2.

Το 0-3 ήρθε μετά από πέντε λεπτά περίπου σαν επισφράγισμα της διαμορφωθείσης ψυχολογίας εκατέρωθεν. Ο Χριστάκης κρέμασε τον τερματοφύλακα από μακριά στο 47' και έκανε το 1-3 και αν έμπαινε μία καλή ευκαιρία με τον Τζελέπη γύρω στο 60' ίσως να γινόταν κάτι καλύτερο.

Εν πάσι περιπτώσει, καλή ομάδα ο Κισσαμικός, αν και δεν είδαμε καμιά φοβερά μπάλα, με τον "πολύ" Σταυρακάκη του ΟΦΗ και ΕΡΓΟΤΕΛΗ αρχηγό, να παίζει αρκετά αντιαθλητικά αν και είχε κίτρινη από την αρχή του αγώνα και τον διαιτητή να του χαρίζεται πολλές φορές, μέχρι που αναγκάστηκε ο προπονητής του ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ και τον άλλαξε.

Είναι καλύτερη ομάδα ο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ από τον ΟΦΙ; Ειλικρινά πιστεύομε πως όχι. Μόνο που στο ποδόσφαιρο μετράνε πολλά. Οι στόχοι, η ψυχολογία, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου