Απάντηση Ξυνίδη στην ανακοίνωση Ψυλλάκη

«Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 11ης Σεπτεμβρίου 2012 ο Δήμος Χανίων, μέσα από την πρόταση του και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά την θέληση του και την προσπάθεια που καταβάλλει για να στηρίξει την Ποδοσφαιρική Ομάδα του Α.Ο. Χανιά.

Η θέληση του Δημάρχου και της Δημοτικής Ομάδας ήταν ξεκάθαρη, ως προς το γεγονός ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια απέναντι στην Super League για να επιτύχει να χρησιμοποιεί και ο Α.Ο. Χανιά το Δημοτικό Στάδιο των Περιβολιών.

Επαναλαμβάνω την τοποθέτηση μου στο Δ.Σ. «...ότι το Στάδιο ανήκει στο Δήμο Χανίων και ως κάτοχος έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικήσει το αίτημα της Ομάδας, παρά την αρνητική απόφαση της Διοργανώτριας αρχής, ως μας έχει ενημερώσει εγγράφως».

Κατόπιν τούτου πιστεύω ότι ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Νότης Ψυλλάκης, θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί συνολικά για την τοποθέτηση μου, πριν προβεί σε δηλώσεις, που μόνο σκοπό έχουν να συντηρούν αρνητικό κλίμα και δεν βοηθούν στο να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι, για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που αφορά στον Αθλητισμό και κατά κύριο λόγο στην Νεολαία.

Σε αυτή την χρονική στιγμή καλό θα είναι να επικεντρωθούμε στην ουσία του θέματος, στην διεκδίκηση του αιτήματος της Ομάδας, με μοναδικό στόχο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Επιτίμου Προέδρου για τις «φωνασκίες» μου στις προηγούμενες συναντήσεις μας με τον Δήμαρχο Χανίων, προτιμώ να μην απαντήσω ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον, για τον λόγο τον οποίο ήμουν «εριστικός», καθότι αν το πράξω και αναφερθώ στους λόγους, τότε πράγματι κάποιοι θα ξινίσουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου