Η ενημέρωση του Γιούχτα για το φιλικό με τον ΑΟΧ

Ευχαριστημένοι έμειναν οι άνθρωποι του Γιούχτα από το χθεσινό φιλικό φιλικό με τον Α.Ο. Χανιά παρά την ήττα με 2-1. Ιδού και η σχετική ενημέρωση από την ιστοσελίδα της Ηρακλειώτικης ομάδας:

«Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδας μας στο φιλικό με τον Α.Ο. Χανίων παρά την ήττα με 2-1.

Ο Γιούχτας παρά τις απουσίες Σεληνιωτάκη, Κασσωτάκη, Δασκαλάκη, Κεφαλούκου, Σπηλιωτάκη στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και άφησε αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια.

Το σκορ άνοιξε για τον Α.Ο.Χ. ο Ιωαννίδης στο 25' όταν εκμεταλλεύτηκε ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα. Στη συνέχεια ο Πάγκαλος στο 34’ κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος.

Ο Χαραλαμπάκης απέκρουσε εντυπωσιακά όμως στην επαναφορά οι αμυντικοί μας αδράνησαν και ο Πάγκαλος έκανε το 2-0. Η απάντηση ήταν άμεση για τον Γιούχτα στο 35’ όταν με μακρινό σουτ σκόραρε ο Καστελιανάκης κι έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κατάφερε με σωστή κυκλοφορία να έρθει κοντά στο γκολ αρκετές φορές. Κορυφαία χαμένη ευκαιρία το χαμένο πέναλτι του Βλάχου που είχε κερδίσει με περίτεχνη ενέργεια ο Καστελιανάκης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου