Παγκόσμιο Συγχρονισμένης: Σήμερα η τελετή έναρξης

Με την Τελετή Έναρξης, στην παραλία του Βόλου (20:00), ανοίγει σήμερα (11/09) η αυλαία του 13ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων που διοργανώνεται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Το πρόγραμμα της Τελετής, ξεκινά στις 19:00 με την παρουσία ιστιοφόρων στην παραλία του Βόλου και περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων Χοροθεατρικό Δρώμενο και Συναυλία κρουστών.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, ο εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (Fina) Κίπινγκ Ζανγκ (Κίνα), ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός που θα κηρύξει την έναρξη των αγώνων.

Σήμερα το πρωί (10:00) θα πραγματοποιηθεί η Τεχνική σύσκεψη των αγώνων και το απόγευμα (17:00) γενικό μίτινγκ για τους Κριτές των αγώνων.

Οι αγώνες διεξάγονται στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, πλην της Παρασκευής (14/09) όπου το αγώνισμα των Φιγούρων θα διεξαχθεί στο κλειστό Κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος» της Νέας Ιωνίας.

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βόλου (12-16/09), μετέχουν συνολικά 34 χώρες με 241 αθλήτριες, αριθμοί ρεκόρ για αντίστοιχη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου