Εγκύκλιος επιμορφωτικού σεμιναρίου 2012

Το Δ.Σ. της ΣΥ.Δ.ΠΕ.Κ. έχοντας υπόψη την από 8 Σεπτεμβρίου απόφαση του Δ.Σ. ΟΔΒΕ, με την οποία προκηρύσσεται η λειτουργία του περιφερειακού επιμορφωτικού σεμιναρίου διαιτητών ΟΔΒΕ, ανακοινώνει την λειτουργία του (4ου) επιμορφωτικού περιφερειακού σεμιναρίου διαιτητών ΟΔΒΕ στο Ηράκλειο την 30ή Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 09:00 , στην αίθουσα συνεδρίων του Παγκρητίου σταδίου (Θύρα 1 - Δυτική είσοδος).

Διοργανωτές:
1.Ομοσπονδία διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδας
2.Σύνδεσμος διαιτητών Πετοσφαίρισης Κρήτης

Συνδιοργανωτές:
1.Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.
2.ΑΑΗ Α.Ε./ΟΤΑ

Η παρουσία των διαιτητών μελών ΣΥΔΠΕΚ σε ενέργεια και μη είναι υποχρεωτική. Μη δικαιολογημένη απουσία διαιτητή, έχει ως συνέπεια τον αυτόματο αποκλεισμό του από τους πίνακες διαιτητών της κατηγορίας του σύμφωνα με πάγια απόφαση ΟΔΒΕ.

Δικαιολογημένη απουσία θεωρείται η περίπτωση ανωτέρας βίας: Ασθένεια – ειδικές περιπτώσεις ένστολων που αποδεικνύεται εγγράφως. Στο σεμινάριο μπορούν να πάρουν μέρος και υπόχρεοι ή μη διαιτητές μέλη άλλων συνδέσμων.

Με απόφαση του Δ.Σ. ΣΥΔΠΕΚ οι συμμετέχοντες διαιτητές Εθνικών τοπικών κατηγοριών μέλη, θα καταβάλουν το αντίτιμο των 10,00 € και οι των τοπικών κατηγοριών 05,00 €, ως παράβολο συμμετοχής υπέρ του ταμείου ΣΥΔΠΕΚ.

Επίσης μπορούν να λάβουν μέρους με ελεύθερη συμμετοχή, αθλητές, παράγοντες, προπονητές και φίλοι του αθλήματος. Στο σεμινάριο πέραν των άλλων θα αναλυθούν και οι περιπτώσεις αλλαγών όπως προέκυψαν από την σχετική απόφαση της παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας & Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ), με απόφαση του, αναλαμβάνει την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και διαμονής των εκπροσώπων της ΟΔΒΕ και την διαμονή και ημιδιατροφή των μετακινουμένων διαιτητών.

Η Α.Ε. Ανάπτυξη Αθλητισμού/ΟΤΑ (με απόφαση της), αναλαμβάνει την υποχρέωση παραχώρησης της αίθουσας στην οποία θα διεξαχθεί το υπόψη σεμινάριο. Για την προετοιμασία του σεμιναρίου, το Δ.Σ. ΣΥΔΠΕΚ , όρισε την παρακάτω επιτροπή αποτελούμενη από τους:

Βλαχάκη Μανόλη αντιπρόεδρο ΣΥΔΠΕΚ, ως πρόεδρο
Σταυρακάκη Μαρία
Σπυριδάκη Δέσποινα
Καραπουλάκη Ευάγγελο
Καραμπουρνιώτη Παναγιώτα ως μέλη

Έργο της επιτροπής είναι η προετοιμασία του σεμιναρίου, η ενημέρωση των υπόχρεων διαιτητών, η πρόσκληση των σωματείων, αθλητών, η διοργάνωση του αγιασμού για την νέα αθλητική χρονιά, κ.λ.π.

Το ακριβές πρόγραμμα και οι εισηγήσεις καθώς και οι λεπτομέρειες διαμονής των μετακινουμένων διαιτητών θα αναρτηθούν έγκαιρα στην ιστοσελίδα του συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου